Ολέαστρο: Και στο εξωτερικό το βιολογικό λάδι

Με εξαγωγές βιολογικού ελαιόλαδου σε Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία και Ολλανδία, έχει προχωρήσει η εταιρεία Oleastro Enterprises Ltd. Σύμφωνα με τη διευθύντρια Λίνα Έλληνα γίνονται ήδη κι επαφές για εξαγωγές στη Ρωσία.


Η κ. Έλληνα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία της εταιρείας, που περιλαμβάνει το θεματικό πάρκο της Ελιάς, δεδομένων των συνθηκών της οικονομικής κρίσης. Η πιο πρόσφατη μάλιστα, προωθητική ενέργεια της εταιρείας, αφορά στην τοποθέτηση κουπονιών, πάνω στα μπουκάλια του βιολογικού ελαιόλαδου στις υπεραγορές, τα οποία εξαργυρώνονται στο πάρκο. «Με την είσοδο της Άνοιξης, το Ολέαστρο είναι μια καλή ευκαιρία για εκδρομή, όπου ο κόσμος μπορεί να εξαργυρώσει τα κουπόνια του για ένα καφέ ή φαγητό και παράλληλα να ενημερωθεί για την ελιά και τα προϊόντα της. Με τον τρόπο αυτό ενδυναμώνουμε και την οικολογική συνείδηση», σημείωσε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι το βιολογικό λάδι Ολέαστρο διατίθεται παγκύπρια σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές.

Το θεματικό πάρκο της ελιάς όπως είπε, δέχεται καθημερινά επισκέψεις ντόπιων και τουριστών. «Έχουμε συνεργασίες με τουριστικούς πράκτορες για οργανωμένες επισκέψεις, με ξενοδοχεία, οργανωμένα σύνολα, σχολεία και την ντόπια αγορά», τόνισε η κ. Έλληνα.


Σκοπός της εταιρείας είναι να προωθεί τον πολιτισμό, την ελιά μ’ ένα φιλικό περιβαλλοντικό τρόπο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και περιλαμβάνει μουσείο, κατάστημα με προϊόντα της ελιάς, κέντρο επισκεπτών, οικολογικό μύλο και κέντρο εμφιάλωσης και αποθήκευσης. Το 2006 οι ιδιοκτήτες Αντρέας και Λίνα Έλληνα επεκτάθηκαν με τη δημιουργία του θεματικού πάρκου, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες θεματικές ενότητες με ιστορία 60.000 χρόνων.

 

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων