Sabbianco: Ρίχνει δίχτυα σε Κίνα και Ρωσία

Τα δίχτυά της στην Κίνα και τη Ρωσία ρίχνει η Sabbianco Properties, με σκοπό την προσέλκυση μεγάλου αριθμού αγοραστών  για επενδύσεις στην αγορά της Λευκωσίας. Οι εργασίες για την σύναψη και την έναρξη των συνεργασιών βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς ενώ λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν σύντομα όπως μαθαίνει το INBusinessNews.

"Παρά το γεγονός ότι ίσως άλλοι  να το έπραξαν πολύ νωρίτερα και ίσως σε «πολύ καλύτερες εποχές» η Sabbianco Properties πιστή στις αρχές και την πολιτική της θεωρούσε, και ορθά όπως φαίνεται, ότι έπρεπε πρώτα να θέσει τα σωστά θεμέλια και τις βάσεις της επικεντρωμένη από την ίδρυση της στην σωστή και με επαγγελματισμό εξυπηρέτηση της εγχώριας αγοράς και στην συνέχεια να αναπτύξει τις δραστηριότητες της και σε άλλες αγορές" αναφέρει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αντρέας Αντρέου.

Παράλληλα, για την επέκταση σε ξένες αγορές ο κ. Αντρέου αναφέρει: "Ο επαγγελματισμός , η συνέπεια, η σιγουριά , η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη που εδώ και 7 χρόνια αποτελούν την προμετωπίδα των προτεραιοτήτων της Sabbianco Properties αλλά παράλληλα και η εμπιστοσύνη του κόσμου της Κύπρου που την εμπιστεύτηκαν εναποθέτοντας τα όνειρα και τις οικονομίες τους στην αγορά του σπιτιού τους , αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της διατήρησης της στα ψηλά βάθρα της αγοράς παρά τις όποιες δυσκολίες".

Aξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα η Sabbianco Properties προτίθεται να δώσει στην δημοσιότητα την νέα αναβαθμισμένη της ιστοσελίδα η οποία εντός δύο μηνών θα είναι μεταφρασμένη και στην αγγλική, ρωσική αλλα και κινεζική γλώσσα, ενώ παράλληλα άλλη μια ανακοίνωση για έναρξη συνεργασίας με μεγάλο οργανισμό αναμένεται να ανακοινωθεί.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας