PwC: Παγκόσμια πρωτιά για εκπαιδευόμενη λογίστρια

Η Μαρίνα Βακανά, εκπαιδευόμενη λογιστής της PwC, κατέκτησε την πρώτη θέση παγκόσμια και επιπλέον το βραβείο Little Prize στην εξέταση Taxation κατά τις πρόσφατες εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW).

Η Μαρίνα, είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Κύπρου. Εντάχθηκε στο δυναμικό της PwC τον Οκτώβριο του 2011 και εργάζεται στο Τμήμα Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του οργανισμού, στη Λεμεσό.

Ο κ. Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου και ο κ. Φίλιππος Σώσειλος, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού του οργανισμού, συνεχάρησαν τη Μαρίνα κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε προς τιμή της και της απένειμαν τιμητική αναμνηστική πλακέτα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Ευγενίου εξήρε την απόδοση της, σημειώνοντας ότι: «Αναγνωρίζουμε ότι η ικανότητα μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τον επαγγελματισμό και την αξία που αναζητούν εξαρτάται από τους ανθρώπους μας, τις γνώσεις, το ταλέντο και την εξειδίκευση τους. Επενδύουμε σταθερά στην προσέλκυση και στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας γεγονός που επιβεβαιώνεται μέσα από ανάλογα βραβεία και διακρίσεις. Προτεραιότητα μας είναι η στήριξη των ανθρώπων μας ώστε να πετύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους ».

Δειτε Επισης

CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024