CIM: Συνεργασία με Thomas More University

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) μετά από περίοδο διαβουλεύσεων, έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Thomas More University (Βέλγιο). Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανταλλαγή καθηγητών/φοιτητών, διεξαγωγή έρευνας και συνδιοργάνωση Συμποσίων.

Το Thomas More University συγκροτήθηκε από μια κοινοπραξία Πανεπιστημίων στην Φλαμανδική επικράτεια, Βέλγιο και με αριθμό φοιτητών πέραν των 70,000 αποτελεί το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο στην Κεντρική Ευρώπη. Προσφέρει προγράμματα τόσο στα Φλαμανδικά όσο και στα Αγγλικά. Σήμερα είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια παγκοσμίως με συνεργάτες σε πέραν των 30 χωρών.

Αντιπροσωπεία του CIM θα βρίσκεται στο Βέλγιο τους ερχόμενους μήνες για να συζητήσει με το Thomas More University τρόπους ενδυνάμωσης της συνεργασίας τους.

Το CIM έχει υιοθετήσει μια στρατηγική επέκτασης των Ευρωπαϊκών του συνεργασιών τους τελευταίους 6 μήνες. Η συμφωνία αυτή έρχεται ως συνέχεια των πρόσφατων συνεργασιών με τα Πανεπιστήμια Bamberg(Γερμανίας), Groningen (Ολλανδίας), International Business Academy (Δανίας) και Foro Europeo Business School (Ισπανίας) και αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School αφού πλέον έχει κτίσει ένα δίκτυο διεθνών συνεργασιών με Πανεπιστήμια σε Ευρώπη και Αμερική.

Δειτε Επισης

Συναντήσεις Χατζημανώλη στην Κίνα με στελέχη ναυτιλιακών, ναυλομεσιτικών γραφείων και τραπεζών
Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Επίσημη παρουσίαση του Δείκτη Χρηματοοικονομικής Ευημερίας
Professional Services: Η νέα γενιά καταθέτει οράματα, φιλοδοξίες και προβληματισμούς
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Προς πώληση έργα του Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus 2024
Διάκριση Δήμου Αγλαντζιάς για το πρόγραμμα της Coca-Cola στην Κύπρο «Zero Drop-Aποστολή Νερό»
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή