Νέα μηχανή Nespresso U από την Βάσσος Ηλιάδης Λτδ

Τη νέα μηχανή Nespresso U παρουσιάζει την ερχόμενη εβδομάδα η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.


Πρόκειται για μια καινοτομία που φέρει πρακτικό σχεδιασμό για τους λάτρεις του καφέ espresso, διαθέτει ευέλικτη μορφή, απόλυτη αυτοματοποίηση και οικολογική αντίληψη. Η ιδέα της Nespresso προ 25ετίας, για να επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργεί το τέλειο φλιτζάνι καφέ espresso στο σπίτι του, έχει τώρα απλοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Η μηχανή U προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη, στις προτιμήσεις και στον τρόπο ζωής του.


Με ακόμη πιο εξελιγμένη τεχνολογία, με μίνιμαλ σχεδιασμό και καμπύλες, η U μπορεί να χωρέσει στους σύγχρονους χώρους διαβίωσης κι είναι ευέλικτη σε μικρούς εσωτερικούς χώρους. Είναι η καφετιέρα που σχεδιάστηκε από τη Nespresso για να προσαρμοστεί σε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής. Η μηχανή απομνημονεύει το αγαπημένο μέγεθος φλιτζανιού και την ποσότητα καφέ -Ristretto, Espresso ή Lungo, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να την προγραμματίζει κάθε φορά. Διαθέτει στρογγυλεμένη, ρυθμιζόμενη αποθήκευση νερού, η οποία μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, σε όποιο σημείο βολεύει, αλλάζοντας σχήμα, ανάλογα με τη διάταξη του χώρου και των αναγκών του χρήστη. Ζεσταίνεται σε μόλις 25 δευτερόλεπτα, έτσι ο καφές αρχίζει αμέσως, τη στιγμή που τοποθετείται η κάψουλα Nespresso και αβίαστα αρχίζει η διαδικασία εξαγωγής καφέ. Ο σχεδιασμός στο κάτω μέρος, καθιστά την U ιδανική, για να χωρέσει χαμηλά, μεσαία ή ψηλά δοχεία για τον καφέ.


Η U διαθέτει το βέλτιστο ενεργειακό προφίλ για την κατηγορία της. Πάνω από το 30%  της κατασκευής της αποτελείται από ανακυκλωμένα υλικά. Μεταφέρεται αυτόματα στη λειτουργία OFF μετά από εννιά λεπτά αδράνειας.

 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Παρέμβαση από Κομισιόν για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»