Wind: Θέλει να εξαγοράσει σταθερή τηλεφωνία της Forthnet

Πρόταση εξαγοράς για τη σταθερή τηλεφωνία της Forthnet έχει καταθέσει η εταιρία Wind. Σε αυτήν δεν περιλαμβάνεται ο τηλεοπτικός βραχίονας της Forthnet, η Nova.

Οι δύο εταιρίες βρίσκονταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Μάλιστα, πληροφορίες από την αγορά ήθελαν οι συζητήσεις να καταλήγουν έως το τέλος Οκτωβρίου.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θα δημιουργηθεί ο δεύτερος μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ της χώρας με μεγέθη που θα είναι ευθέως συγκρίσιμα με τα αντίστοιχα του ομίλου ΟΤΕ.

Νωρίτερα σήμερα, η Forthnet με ανακοίνωσή της προς το χρηματιστήριο ανέφερε: «Εξακολουθούμε τις μη αποκλειστικές συζητήσεις με εταιρίες του κλάδου, με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας ενοποίησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων καθώς και τους ενδεχόμενους όρους και προϋποθέσεις μιας στρατηγικής συνεργασίας.

από euro2day

Δειτε Επισης

Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent
Mastercard Fintech Forum 2025: Η Αθήνα στο επίκεντρο της fintech καινοτομίας
Ανησυχούν οι Κύπριοι για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει την απασχόληση και τις αποδοχές καλλιτεχνών
Συνεργασία της payabl. με τη Sift...Αξιοποιεί την πλατφόρμα πρόληψης απάτης με ΤΝ για προστασία των επιχειρήσεων
Στις εγκαταστάσεις της Hellas Sat ο Νίκος Χριστοδουλίδης-Ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε από Χριστόδουλο Πρωτοπαπά
Χαράλαμπος Μωυσέως: Η καινοτόμα πρόταση της Cablenet που αλλάζει τα οικιακά τεχνολογικά δεδομένα (vid)
OpenAI: Προχωρά η πλατφόρμα για social media με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη
Στην Κύπρο στελέχη της Plug and Play-Υπέγραψαν letter of intent με τον υφυπουργό Έρευνας
Έρευνα PwC: Η υιοθέτηση της ΤΝ θα μπορούσε να αυξήσει το παγκόσμιο ΑΕΠ κατά 15% έως το 2035