Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα

Με χαρά ανακοινώνουμε μια σημαντική συνεργασία που αναπτύξαμε με την Buyway365 και παρουσιάζουμε μια νέα υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη για εσάς, στην εφαρμογή μας Ablebook.

Η συνεργασία μεταξύ της Ablebook και της Buyway365 αφορά την υπηρεσία Cashback μέσω της πλατφόρμας AbleCard. Συγκεκριμένα, η Ablebook παρέχει μια υπηρεσία εντός της εφαρμογής Ablebook που ονομάζεται AbleCard. Το AbleCard είναι μια κάρτα μέλους αποκλειστικά για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ), όπου οι επιχειρήσεις που παρουσιάζονται στην εφαρμογή προσφέρουν επιπλέον προνόμια σε αυτά.

Η Buyway365 είναι μία έξυπνη εφαρμογή για κινητά, στην οποία οι χρήστες της επωφελούνται επιστροφή χρημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για πληρωμή των αγορών τους από συμβαλλόμενες επιχειρήσεις.

Έτσι, η υπηρεσία cashback που παρέχεται από την Buyway365 θα ενσωματωθεί με την υπηρεσία AbleCard από την Ablebook, με μία σημαντική διαφορά. Οι χρήστες με αναπηρία (ΑμεΑ) της εφαρμογής Ablebook θα εγγραφούν στην υπηρεσία AbleCard από την Buyway365. Οι πληροφορίες των χρηστών θα επαληθευτούν για να επιβεβαιωθεί ότι είναι πράγματι ΑμεΑ, και θα έχουν άμεση πρόσβαση στην παραπάνω υπηρεσία.

Η διαφορά είναι ότι οι χρήστες ΑμεΑ της παραπάνω υπηρεσίας θα λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση (μεγαλύτερο ποσοστό) από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα AbleCard της Buyway365 σε σύγκριση με αυτό που παρέχεται στην εφαρμογή Buyway365.

Οδηγίες ενεργοποίησης AbleCard:

  • Βήμα 1: Κατεβάστε την εφαρμογή Ablebook.
  • Βήμα 2: Κάντε εγγραφή στην AbleCard και ανεβάστε την Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας ή την Μπλε Κάρτα Στάθμευσης Αναπήρων σας για έλεγχο δικαιούχου.
  • Βήμα 3: Αφού λάβετε επιβεβαιωτικό email ως εγκεκριμένο μέλος της AbleCard, κατεβάστε την εφαρμογή BuyWay365.
  • Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε τον ειδικό κωδικό προώθησης (promo code): ABLE - Ενεργοποιήστε την κάρτα σας και αποκτήστε επιπλέον επιστροφή μετρητών.

Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του χαρακτηριστικού είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας και της ευημερίας των ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ) στην Κύπρο. Η συνεργασία μεταξύ της Ablebook και της Buyway365 στην υπηρεσία Cashback μέσω της υπηρεσίας AbleCard αποσκοπεί στο να προσφέρει επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις στους χρήστες ΑμεΑ της εφαρμογής Ablebook. Το αποτέλεσμα είναι η προώθηση της

προσβασιμότητας, η διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των ΑμεΑ και η ενίσχυση της κοινωνικής τους συμπερίληψης.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας