Μπαίνει στο Δ.Σ. της Swissquote η Δήμητρα Καλογήρου

InBusinessNews  18/03/2022 12:53
Μπαίνει στο Δ.Σ. της Swissquote η Δήμητρα Καλογήρου

Μπαίνει στο Δ.Σ. της Swissquote η Δήμητρα Καλογήρου

InBusinessNews  18/03/2022 12:53

Θέση ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Swissquote, πρόκειται να καταλάβει η Δήμητρα Καλογήρου, τέως πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Το όνομα της κ. Καλογήρου βρίσκεται στο τραπέζι του Δ.Σ. της εταιρείας και η επικύρωση της εισόδου της στο Δ.Σ. ως μέλος εναπόκειται στην έγκριση της οποίας αναμένεται να τύχει η σχετική πρόταση από το Διοικητικό Συμβουλίο της εταιρείας. 

Διαβάστε ακόμη:

Μ. Κυπριανού: Ερωτηματικό η βιωσιμότητα ρωσικών εταιρειών στην Κύπρο

Κόκκινη κάρτα στον ρωσικό νηογνώμονα-Τι σημαίνει για την Κύπρο

Η AllianceBernstein εξαγοράζει μεγαλομέτοχο της Τράπεζας Κύπρου

Τα νέα ξενοδοχεία πολυτελείας που θα εμπλουτίσουν την Αγία Νάπα (pics)

DTA: Πολυτελείς κατοικίες προς ενοικίαση στη Λεμεσό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, εάν η είσοδός της στο Δ.Σ. επικυρωθεί, «η κ. Καλογήρου, θα φέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο μια ευρύτερη διεθνή διάσταση, καθώς και μια ισχυρή τεχνογνωσία στις χρηματοπιστωτικές αγορές, τη ρύθμιση και τη διαχείριση κινδύνων».

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Καλογήρου διετέλεσε για δύο συνεχείς θητείες ως Εκτελεστική Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, απ' όπου και αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Η Swissquote Group Holding SA είναι ελβετικός τραπεζικός όμιλος που ειδικεύεται στην παροχή διαδικτυακών χρηματοοικονομικών και εμπορικών υπηρεσιών. Οι μετοχές του Ομίλου είναι εισηγμένες στο SIX Swiss Exchange από τις 29 Μαΐου 2000.

Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου βρίσκονται στο Gland της Ελβετίας, ενώ διαθέτει επίσης γραφεία στη Ζυρίχη, τη Βέρνη, το Λονδίνο, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, τη Μάλτα, τη Σιγκαπούρη και το Λουξεμβούργο. Ο Όμιλος απασχολεί 722 εργαζόμενους.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας