Στην Filuet ως Group CFO ο Σωτήρης Καμπανέλλας

InBusinessNews  02/03/2022 06:45
Στην Filuet ως Group CFO ο Σωτήρης Καμπανέλλας

Στην Filuet ως Group CFO ο Σωτήρης Καμπανέλλας

InBusinessNews  02/03/2022 06:45

Νέος σταθμός και καινούργιες προκλήσεις στην καριέρα του μέχρι πρότινος οικονομικού διευθυντή της Melco Σωτήρη Καμπανέλλα, καθώς μετά από τρεισήμισι χρονιά επιτυχούς παρουσίας στην Melco, αποχώρησε και ανέλαβε καθήκοντα Group CFO στην Filuet.

Η Filuet, με δίκτυο σε 19 χώρες, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε διεθνείς εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε CIS και South East Asia αγορές. Ως καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας, η Filuet στοχεύει να συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών της και των αγορών όπου δραστηριοποιούνται.

Διαβάστε ακόμη:

Στον αέρα έσοδα πέραν του μισού δις για τον τουρισμό 

Μ. Αντωνίου: Να δεχόμαστε Ουκρανούς εργαζόμενους με τουριστική βίζα

Νέο μπερκεράδικο στην πρωτεύουσα για delivery

Η τεχνογνωσία και εμπειρία του κ. Καμπανέλλα, τον καθιστούν ιδανική επιλογή για να υποστηρίξει την διεθνή ομάδα της Filuet και να την οδηγήσει σε συνεχή ανάπτυξη και σε νέες αγορές και υπηρεσίες.

«Αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Group CFO με στόχο την επέκταση της Filuet σε νέες αγορές, CIS και Νοτιοανατολική Ασία, και την περαιτέρω ανάπτυξή της σε τεχνολογικά προϊόντα», δήλωσε ο κ. Καμπανέλλας στο InBusinessNews.

Ο Σωτήρης Καμπανέλλας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρηματοοικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων, έχοντας εργαστεί ως οικονομικό στέλεχος σε διεθνείς εταιρείες στους κλάδους του real estate, gaming και της ναυτιλίας.

Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου ACCA και Executive MBA από το πανεπιστήμιο του Warwick.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας