Συλλυπητήρια ΔΗΣΥ για τον θάνατο του Ανδρέα Νεοκλέους

InBusinessNews  02/10/2021 12:21
Συλλυπητήρια ΔΗΣΥ για τον θάνατο του Ανδρέα Νεοκλέους

Συλλυπητήρια ΔΗΣΥ για τον θάνατο του Ανδρέα Νεοκλέους

InBusinessNews  02/10/2021 12:21

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Νεοκλέους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, απευθύνει ο ΔΗΣΥ.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΔΗΣΥ σημειώνει πως ο «Ανδρέας Νεοκλέους από νεαρή ηλικία ασπάστηκε τα ιδανικά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της χώρας μας, τα οποία τίμησε με την ένταξη του στην ΕΟΚΑ  στην ηλικία μόλις των 15 ετών ενώ κατόπιν ως πολυσχιδής προσωπικότητα που ήταν, χάραξε τη δική του ιστορία και στα πολιτικά πεπραγμένα του τόπου, και μέσα από τις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού στο πλευρό του Γλαύκου Κληρίδη».

Διαβάστε ακόμη:

Φτωχότερος ο νομικός κόσμος… Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Νεοκλέους 

Ανδρέας Νεοκλέους: Η αδικία τον ώθησε στη δικαιοσύνη

Κάθε μέρα και ένας σταθμός στη ζωή του Ανδρέα Νεοκλέους

Οι διεθνείς διακρίσεις και πώς τις προσέγγιζε ο Ανδρέας Νεοκλέους

Οι επίκαιρες όσο και τότε σκέψεις του Ανδρέα Νεοκλέους για την οικονομία  

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Ανδρέα Νεοκλέους, ιδρυτή και πρώτου Διευθύνοντα  Συνεταίρου της Εταιρείας Ανδρέας Νεοκλέους & Σια Δ.Ε.Π.Ε, ενός δικηγορικού οίκου που ξεχώρισε και συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους της Ευρώπης.

Διάκριση που οφείλεται εν πολλοίς στις ιδιότητες που εμφύσησε στους συνεργάτες του ο ίδιος ο Ανδρέας Νεοκλέους. Της σκληρής δουλειάς και της τιμιότητας μεταξύ άλλων.

Ο Ανδρέας Νεοκλέους από νεαρή ηλικία ασπάστηκε τα ιδανικά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της χώρας μας, τα οποία τίμησε με την ένταξη του στην ΕΟΚΑ  στην ηλικία μόλις των 15 ετών ενώ κατόπιν ως πολυσχιδής προσωπικότητα που ήταν, χάραξε τη δική του ιστορία και στα πολιτικά πεπραγμένα του τόπου, και μέσα από τις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού στο πλευρό του Γλαύκου Κληρίδη.

Ηγεσία και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Νεοκλέους. Αιωνία η μνήμη του».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας