Οι διεθνείς διακρίσεις και πώς τις προσέγγιζε ο Ανδρέας Νεοκλέους

InBusinessNews  01/10/2021 18:17
Οι διεθνείς διακρίσεις και πώς τις προσέγγιζε ο Ανδρέας Νεοκλέους

Οι διεθνείς διακρίσεις και πώς τις προσέγγιζε ο Ανδρέας Νεοκλέους

InBusinessNews  01/10/2021 18:17

Η εταιρεία Ανδρέας Νεοκλέους & Σία Δ.Ε.Π.Ε., ιδρυτής και διευθύνων συνεταίρος της οποίας υπήρξε ο αποθανών έγκριτος νομικός Ανδρέας Νεοκλέους, εξελίχθηκε και κατέστη στην μακρά της πορεία υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Νεοκλέους, σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου.

Με πελατολόγιο ιδιώτες και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων πολλών διεθνών οργανισμών και μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, η Ανδρέας Νεοκλέους & Σία Δ.Ε.Π.Ε. αναγνωρίζεται ευρέως εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως ηγέτιδα στο νοτιοανατολικό τμήμα της Μεσογείου.

Διαβάστε ακόμη:

Φτωχότερος ο νομικός κόσμος… Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Νεοκλέους  

Ανδρέας Νεοκλέους: Η αδικία τον ώθησε στη δικαιοσύνη

Κάθε μέρα και ένας σταθμός στη ζωή του Ανδρέα Νεοκλέους

Οι επίκαιρες όσο και τότε σκέψεις του Ανδρέα Νεοκλέους για την οικονομία  

Το Γραφείο μετρά ταυτόχρονα διεθνείς διακρίσεις, στις οποίες αντανακλάται η τεράστια επιτυχία του και δικαιώνεται η φήμη που απέκτησε πέρα από τα στενά γεωγραφικά όρια του νησιού μας. Ανάμεσα σε άλλες, το 2016, η Ανδρέας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο «The Euro Elite 100», τον κατάλογο των 100 μεγαλύτερων και καλύτερων ανεξάρτητων δικηγορικών γραφείων όλων των χωρών Ευρώπης.

Μιλώντας τότε στο InBusinessNews, o Ανδρέας Νεοκλέους έκανε λόγο για μια πανευρωπαϊκή διάκριση και ξεχωριστή τιμή, όχι μόνο για τους συνεταίρους, τους δικηγόρους και τα μέλη της εταιρείας, αλλά και για όλους τους Κύπριους νομικούς και τις νομικές υπηρεσίες που προσφέρει η Κύπρος γενικότερα.

Παράλληλα, εξέφραζε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την εν λόγω διάκριση, τονίζοντας πως η έρευνα έλαβε υπόψη τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της η εταιρεία, καθώς και τις αξιολογήσεις και άλλων Οίκων, αναγνωρίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχονται.

Το 2017, η εταιρεία κέρδισε το βραβείο πρώτου επιλαχόντα στην κατηγορία «Mediterranean Law Firm of the Year», στα βραβεία Citywealth IFC. Το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ ήταν η μόνη υποψήφια κυπριακή εταιρεία, ανάμεσα σε άλλες από το Γιβραλτάρ, τη Μάλτα και το Μονακό, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει και να λάβει το συγκεκριμένο βραβείο εν μέσω έντονου ανταγωνισμού.

Σε δήλωσή του, ο Ανδρέας Νεοκλέους υπογράμμιζε τα εξής:

«Είναι μεγάλη τιμή για το γραφείο μας, αλλά και για την Κύπρο που ένα κυπριακό δικηγορικό γραφείο κατάφερε εν μέσω ισχυρού και έντονου διεθνούς ανταγωνισμού με μεγάλα δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού να επιτύχει μια τόσο σημαντική διάκριση.

Αυτό επιβεβαιώνει τη σκληρή εργασία και αφοσίωση στο λειτούργημα που διαχρονικά επιτελούμε ως γραφείο με σκοπό την προώθηση του καλού ονόματος της Κύπρου ως σύγχρονο και σεβαστό διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, αλλά και την προσέλκυση νέων επενδύσεων και κεφαλαίων στο νησί μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους και τους συνεταίρους μου για την μεγάλη αυτή επιτυχία».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας