Anna Homenko: Ραγδαία ανάπτυξη της Fiduciana Trust σε μία δεκαετία

Για τη ραγδαία ανάπτυξη του ομίλου μίλησε στην κάμερα του InBusinessNews η Managing Director της Fiduciana Trust (Cyprus), Anna Homenko με την ευκαιρία της 10ης επετείου της εταιρείας. 

Σε αυτό το πλαίσιο σημείωσε ότι οι επιχειρηματικές εργασίες της εταιρείας κατά την τελευταία δεκαετία έχουν τριπλασιαστεί και έχει πλέον εξελιχθεί σε ομάδα με 18 επαγγελματίες.

Διαβάστε ακόμα: Ελβίνα Μοντάνιου: Επιβεβλημένη η δια βίου μάθηση

Διαβάστε ακόμα: Η πιο γλυκιά άφιξη έρχεται στο Mall of Cyprus

Διαβάστε ακόμα: Fashion Retail: Το ΙΝ Business διεισδύει στην αγορά της μόδας

Όπως εξήγησε, η εταιρεία σε αυτό το σημείο επικεντρώνεται στην ενίσχυση της επιχείρησης από το εσωτερικό με επίκεντρο τη συνειδητή ηγεσία, τη συνεχή εκπαίδευση των υπαλλήλων, διασφαλίζοντας ότι αυτό δημιουργεί πρόσθετη αξία στις επιχειρήσεις των πελατών της εταιρείας. «Επενδύουμε σε βέλτιστες πρακτικές και εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της ηθικής και συνειδητής γραφειακής κουλτούρας», ανέφερε σχετικά η κ. Homenko.

Η «μπουτίκ» αδειοδοτημένη από την Κύπρο εταιρεία προχής υπηρεσιών θεματοφυλακής και fiduciary έχει την έδρα της στην Κύπρο, αλλά λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο, μέσω ενός ιδιαίτερα αξιέπαινου δικτύου επαγγελματιών, συμπεριλαμβανομένων εμπειρογνωμόνων trust και fiduciary. Προσφέρει φορολογικές και εταιρικές λύσεις, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα εταιρικών υπηρεσιών, όπως η ενσωμάτωση, συντήρηση και διοίκηση των εταιρειών της Κύπρου, καθώς και offshore και διεθνείς δομές, ενώ εξειδικεύεται επίσης σε όλες τις πτυχές του τομέα trust.

 


Από την ποσότητα στην ποιότητα
Σύμφωνα με την Anna Homenko, η επιχείρηση είναι τώρα πολύ διαφορετική σε σχέση με εκείνη που υπήρχε πριν από μερικά χρόνια, καθώς οι νέες ρυθμιστικές απαιτήσεις και οι τελευταίες φορολογικές εξελίξεις παγκοσμίως επηρεάζουν τις επιχειρηματικές συναλλαγές.

«Ζούμε σε μια εντελώς καινούργια εποχή διασυνοριακής ανταλλαγής πληροφοριών και διαφάνειας. Και πράγματι», προσθέτει, «η εταιρική δραστηριότητα έχει μετατοπιστεί από την ποσότητα στην ποιότητα, από μαζικά παραγόμενα προϊόντα σε πολύ εξειδικευμένες λύσεις».

Ερωτηθείσα για τα μυστικά πίσω από την επιτυχημένη καριέρα της, η Anna Homenko αποκάλυψε ότι η σκληρή δουλειά είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο σημαντικός παράγοντας σε αυτό. Εκτός από αυτό, η επιμονή και η ικανότητα να ξεπεραστούν οι αποτυχίες, καθώς και η ομαδική εργασία και η αποφασιστικότητα για νίκη και επιτυχία είναι επίσης κρίσιμα στοιχεία της επιτυχίας, ενώ προσωπικά συνδυάζει τη μάθηση και την αυτοπεποίθηση.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα