Η πιο γλυκιά άφιξη έρχεται στο Mall of Cyprus

Το πιο παραμυθένιο candy store έρχεται τον Αύγουστο στο πλήρως ανανεωμένο Mall of Cyprus.

Το Hans & Gretel, ένα πραγματικό candy store ανοίγει προσεχώς τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους και κυρίως για όσους έχουν λατρεία για τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά. 

Σκοπός του Hans & Gretel είναι να βάλει το κοινό μέσα στο παραμύθι του, στο οποίο τους καλεί τους επισκέπτες του να συμμετάσχουν. 

Διαβάστε ακόμα: Ελβίνα Μοντάνιου: Επιβεβλημένη η δια βίου μάθηση

Διαβάστε ακόμα: Anna Homenko: Ραγδαία ανάπτυξη της Fiduciana Trust σε μία δεκαετία

Διαβάστε ακόμα: Fashion Retail: Το ΙΝ Business διεισδύει στην αγορά της μόδας
 

 

Σε αυτό το παραμύθι, τα σπιτάκια είναι φτιαγμένα από χρυσαφένια ζύμη, η οροφή από χρωματιστές τρούφες και η καμινάδα τραγανή σαν χωνάκι παγωτού.
 

 

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα στο ανανεωμένο εμπορικό κέντρο θα προσφέρει μερικά από τα καλύτερα γλυκά και καραμέλες από όλο τον κόσμο.

Η ιστορία
Το concept του Hans & Gretel είναι από το διάσημο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, όπου τα δύο αδέρφια φτάνουν έξω από ένα σπίτι κατασκευασμένο από ψωμί, γλυκά και ζάχαρη, που όμως ανήκει σε μία μάγισσα η οποία τρώει παιδιά.

Πρωταγωνιστές του παραμυθιού αυτού η καλή μάγισσα Έμιλυ, ο μπαμπάς Ερνέστος, η μαμά Μελίτα, ο Χανς και η Γκρέτελ, οι οποίοι όλο χαρά και γλύκα υποδέχονται το κοινό να το μαγέψουν και να το παρασύρουν στο παραμύθι τους. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα μαγική μεγάλοι και παιδιά χάνονται στο παραμύθι του καταστήματος και ταξιδεύουν σε χώρες βγαλμένες από τα πιο γλυκά τους όνειρα. 
 

 

Το διαφορετικό
Το παραμυθένιο κατάστημα προσφέρει τα επιλεγμένα προϊόντα του, που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή μπροστά στα μάτια του πελάτη, κάτι που καταφέρνει να το διαφοροποιεί.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, το κατάστημα προσφέρει το περίφηνο chimney cake από τη Τσεχία, μια γλυκιά κυλινδρική ζύμη, με άρωμα κανέλας, βανίλιας και την πασπαλισμένη ζάχαρη, την αφράτη bubble waffle, το χειροποίητο gelato με τη μυστική Ιταλική συνταγή, βέλγικες σοκολάτες, γλιφιτζούρια και καραμέλες, αλλά και ζαχαρωτά σε αμέτρητα χρώματα, σχήματα και γεύσεις.  
 

 

Στο Hans & Gretel υπάρχουν ακόμα δεκάδες διαφορετικά είδη καραμέλας και ζαχαρωτών, σε κλασικές ή πιο περίεργες γεύσεις, από κεράσι και mint μέχρι blueberry, pina collada ή gourmet, τα οποία γεμίζουν σωλήνες, προθήκες, βαζάκια, χωνάκια παγωτού και διάφορες συσκευασίες. 
 

 

Επίσης υπάρχουν πολλές γεύσεις γρανίτας που σερβίρονται σε μακρόστενα ποτήρια, βάφλες που τυλίγονται σαν χωνάκι και μέσα σερβίρουν παγωτό μηχανής ή gelato.

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food