Ο Κύπριος πίσω από την εξαγορά του πρώην Holiday Inn

InBusinessNews  29/06/2018 07:27
Ο Κύπριος πίσω από την εξαγορά του πρώην Holiday Inn

Ο Κύπριος πίσω από την εξαγορά του πρώην Holiday Inn

InBusinessNews  29/06/2018 07:27
Ο Κύπριος επενδυτής και επιχειρηματίας Χριστόφορος (Κρις) Παπαχριστοφόρου, ο άνθρωπος που έκανε πριν από τρεις μήνες τα ελλαδικά και όχι μόνο μέσα να μιλούν για το πρόσωπο του και την επιτυχημένη του πορεία, κρύβεται πίσω από την εξαγορά του ξενοδοχείου πρώην Holiday Inn από την Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLESΔιαβάστε ακόμα: Νέος… horizon για την Ελληνική
 
Συγκεκριμένα, η αγορά του πρώην Holiday Inn έναντι του ποσού των €11,2 εκατ. έγινε από την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, μεγαλομέτοχος της οποίας είναι με 65,49% η Invel Real Estate (Netherlands) II B.V, θυγατρική της Invel Real Estate Management Limited, την οποία ίδρυσε ο Παπαχριστοφόρου και η οποία ειδικεύεται σε επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων στην Νότια Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικούς μήνες στην Invel Real Estate (Netherlands) II B.V. επένδυσαν δύο πολύ ισχυρά επενδυτικά ταμεία, η Castlelake και η Coller Capital.
 
Υπογραμμίζεται πως η εξαγορά του πρώην Holiday Inn δεν αποτελεί και την μοναδική επένδυση του Κρις Παπαχριστοφόρου σε ακίνητα στην Κύπρο, καθώς η Invel επένδυσε στο Aphrodite Hills όταν τέθηκε προς πώληση από την Τράπεζα Κύπρου.
 
Σχετικά με την Invel
Η Invel Real Estate Management Limited ("Invel") ιδρύθηκε το 2013 και εξειδικεύεται σε επενδύσεις και asset management στο χώρο του ευρωπαϊκού real estate με παρουσία στην Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ηνωμένο Βασιλείο και Πολωνία. Μέσα από τις επενδύσεις της στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ, η Invel είναι ο μεγαλύτερος διεθνής θεσμικός επενδυτής σε real estate και hospitality στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.
 
Η Invel περιλαμβάνει μια ομάδα επαγγελματιών με αρκετές δεκαετίες επενδυτικής εμπειρίας σε όλες τις κατηγορίες ακινήτων στην Ευρώπη. Η συνολική εμπειρία συναλλαγών στις οποίες συμμετείχε η ομάδα υπερβαίνει τα €20δις, έχοντας ολοκληρώσει πολλές συναλλαγές ορόσημα με πολύ επιτυχημένα αποτελέσματα.
 
Η Invel έχει την έδρα της στο Jersey ενώ διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, το Μιλάνο, την Αθήνα , τη Λεμεσό και το Άμστερνταμ. Η τοπική παρουσία της Invel και η βαθιά εμπειρία σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές δημιουργούν μια πλατφόρμα που εντοπίζει και αντιδρά γρήγορα σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών ευκαιριών.

Διαβάστε ακόμα: Oxley Planetvision: Πράσινο φως σε δύο πύργους και πεντάστερο
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας