Στον όμιλο Vassos Eliades η Μαρία Μασούρα

Μια νέα θέση εγκαινίασε πρόσφατα η Vassos Eliades, αυτή της Wine Specialist and Developer, την οποία ανέλαβε η Μαρία Μασούρα.
 
Η ίδια ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας, και θα επικεντρώνεται στον τομέα του κρασιού, με καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες, θα αναλάβει την εκπαίδευση τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών και θα συμβάλει στην διαχείριση του portfolio της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα: «Απογειώνεται» το ενεργητικό των funds στην Κύπρο

Με BA in English Language (Linguistics Dpt) από το University of Lancaster, UK και MA in Arts Management από το City University του Λονδίνου, η ίδια από το 2004, ασχολείται με τη γαστρονομία, το κρασί και τα αποστάγματα. Είναι επίσης δημιουργός του site The Wander Notes που ασχολείται με ιστορίες γύρω από το ταξίδι, το φαγητό και στο μεγαλύτερο του ποσοστό, την τέχνη του κρασιού και των αποσταγμάτων.
 
Κατά την περίοδο 2009-15, υπήρξε αρχισυντάκτρια του περιοδικού TASTE, του Εκδοτικού Ομίλου Ο Φιλελεύθερος. Από το 2015 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 εργαζόταν ως freelancer. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, υπήρξε επίσης σύμβουλος έκδοσης στο περιοδικό Timeout Cyprus.

Διαβάστε ακόμα: Πόλεις του μέλλοντος η Λευκωσία και η Λεμεσός

Από τον Αύγουστο του 2017 είναι κάτοχος του WSET  Level 3 (Advanced Certificate) και όσον αφορά στον τομέα του κρασιού, έχει διδάξει κάποια μαθήματα κρασιού, ενώ έχει επίσης κάνει consulting σε καταλόγους εστιατορίων.
 
Σε δηλώσεις της στο inbusiness news, η κ. Μασούρα ανέφερε πως, «Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη στην επαγγελματική μου πορεία. Θεωρώ πως μετά από την πολύχρονη εξειδίκευση και αφοσίωση μου στον τομέα του κρασιού και των spirits  και μετά από την εξασφάλιση του WSET  Level 3, είναι μια φυσική συνέχεια να μπεις ενεργά στον χώρο του κρασιού. Είναι επίσης μεγάλη τιμή που η Vassos Eliades Ltd μου πρότεινε αυτή την θέση, μιας και πρόκειται για μια εταιρεία με πολύ καλό όνομα στην αγορά και για την οποία έτρεφα πάντα μεγάλο θαυμασμό».

Δειτε Επισης

Έρχεται επιπρόσθετο εξειδικευμένο προσωπικό από την Κίνα για το τερματικό-Σε τι ελπίζει ο Παπαναστασίου
Οι βέλτιστες τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν στο σχέδιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ
DHL Express Κύπρου: Η συνεργασία με Yellow Applications για το λογισμικό Exelsys HCM-Ορόσημο για την εταιρεία
Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer