Νέα γραφεία και κατάστημα της cdbbank στη Λεμεσό

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο InBusinessNews ότι η cdbbank θα ενισχύσει την παρουσία της στην Κύπρο με νέα γραφεία και κατάστημα στη Λεμεσό.

Τα νέα γραφεία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εντάσσονται στο γενικό πλαίσιο των στρατηγικών στόχων της τράπεζας, που αφορούν την προσέλκυση εργασιών στον τομέα της διεθνούς τραπεζικής (international banking) και την εδραίωση του ονόματός της στην τοπική αγορά.

Το International Business Center (IBC)της cdbbank θα στεγάζεται στο κτίριο Lophitis Business Centre, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, όπου η κυπριακή τράπεζα θα προσφέρει πλήρες φάσμα τραπεζικών εργασιών. Στα νέα γραφεία θα στεγαστεί το Τμήμα Εργασιών Διεθνούς Τραπεζικής ενώ στο ισόγειο του κτηρίου θα λειτουργεί το κατάστημα της τράπεζας.

Τα νέα γραφεία της cdbbank στη Λεμεσό αντανακλούν τη νέα εταιρική ταυτότητα και εποχή που κτίζει η τράπεζα και αναμένεται να λειτουργήσουν αρχές Μαΐου και το κατάστημα στις αρχές Ιουνίου. Για τις ανάγκες λειτουργίας τους, έχουν εργοδοτηθεί 24 άτομα, νέο αλλά και έμπειρο προσωπικό.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η cdbbank προχώρησε στην πρόσληψη τριών νέων διευθυντικών στελεχών. Οι Αντώνης Χαρίτου, Λευτέρης Ευρυπίδου και Χαράλαμπος Φωκάς είναι τα νέα πρόσωπα που ανέλαβαν εκτελεστικές θέσεις στη cdbbank.

 

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη