5 μάρκες που «κέρδισαν» τους millennials αλλά «έχασαν» την επόμενη γενιά

Η μόδα όπως και οι προτιμήσεις αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων. Ρούχα, παπούτσια και προϊόντα τεχνολογίας που λάτρευαν οι νέοι της δεκαετίας του 2000 μέχρι και σήμερα, η επόμενη γενιά τα έχει «αντικαταστήσει» με τα δικά της αγαπημένα.

Το Business Insider, χρησιμοποιώντας στοιχεία από έρευνες που έγιναν σε νέους, έφτιαξε μια λίστα με τις δημοφιλέστερες εταιρείες μεταξύ των millennials στις ΗΠΑ, οι οποίες σήμερα δεν είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές της επόμενης γενιάς.

5. Ralph Lauren

Η εταιρεία από το 2000 έως το 2017 ήταν ανάμεσα στις 10 αγαπημένες των εφήβων στις ΗΠΑ. Η επόμενη γενιά εφήβων στράφηκε ωστόσο σε πιο «χαλαρό» ντύσιμο.

4. Dell

Στην έρευνα της YPulse, μόλις το 8% των εφήβων απάντησε ο η Dell είναι δημοφιλής, σε σύγκριση με την Apple για την οποία το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 61%. Σε ένα βαθμό αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι η Dell ξεχωρίζει για τους υπολογιστές της, ενώ οι έφηβοι προτιμούν τα κινητά τηλέφωνα.

3. Puma

H Puma ήταν ανάμεσα στις πέντε δημοφιλέστερες εταιρείες αθλητικών παπουτσιών για εφήβους, στα τέλη του 2000. Ωστόσο, παρόλο που και η επόμενη γενιά εφήβων επιλέγει το αθλητικό ντύσιμο, προτιμά μάρκες όπως η Vans και η Adidas.


2. Ugg boots

Οι έφηβοι, στο τέλη του 2000 αγαπούσαν τις μπότες Ugg και ήταν ανάμεσα στις πέντε δημοφιλέστερες επιλογές τους από το 2008 έως 2013. Η επόμενη γενιά εφήβων ωστόσο, προτιμά διαφορετικά παπούτσια από την ίδια εταιρεία, όπως αθλητικά.

1. Gap

Τη δεκαετία του 1990 και του 2000 η Gap ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των εφήβων. Αν και σε έρευνα της εταιρείας YPulse, το 39% των εφήβων σήμερα δήλωσε ότι ενδεχομένως θα αγόραζε στο μέλλον ρούχα από τη Gap, περισσότερο δημοφιλή στη νέα γενιά είναι ρούχα εταιρειών όπως η American Eagle και η Forever 21.

 

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

UBS: Ο ελβετικός τραπεζικός κολοσσός στρέφεται στις ΗΠΑ για εξαγορές και συγχωνεύσεις
Θύμα κυβερνοεπίθεσης το ΔΝΤ-Παραβιάστηκαν έντεκα λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Κίνα: Αύξηση στις τιμές των πλείστων κεφαλαιακών αγαθών-Πάνω και οι τιμές του χοιρινού κρέατος
ΗΠΑ: Βουτιά της μεταποιητικής δραστηριότητας στη Νέα Υόρκη
Swisscom: Εξαγορά της Vodafone Italia έναντι €8 δισ.
Χούθι: Θα διευρυνθούν οι επιθέσεις σε εμπορικά πλοία
Ελαφρά ανάκαμψη της κατανάλωση στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο
Hilton Worldwide Holdings: Εξαγόρασε το εμπορικό σήμα της Graduate Hotels έναντι $210 εκατ.
Άνοδος 2,8% για τιμές του αργού
Η άνοδος στην Ευρώπη οδηγεί τις μετοχές στις διεθνείς αγορές σε νέα υψηλά επίπεδα