Η DJI Osmo action camera θέλει να τα βάλει με την GoPro

Το νέο μοντέλο της DJI φέρνει την εταιρεία στο προσκήνιο της κατηγορίας των action cameras με ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η κάμερα της DJI προσφέρει συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Μέσα σε ένα πλαίσιο 65 x 42 x 35 χιλιοστών, η DJI Osmo Action Camera φιλοξενεί έναν αισθητήρα CMOS, ο οποίος μπορεί να καταγράφει βίντεο ποιότητας 4Κ σε 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ή φωτογραφίες των 12 Megapixel. 

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένας σφαιρικός φακός που σκοπό του έχει να μειώνει τις παραμορφώσεις του φωτός στις λήψεις υπό γωνία, με αποτέλεσμα να παράγεται πάντα το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα, άσχετα από τον τρόπο με τον οποίο την κρατά κανείς. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ γίνεται λόγος για μία κάμερα που συνοδεύει τον κάτοχό της σε extreme sports και άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μπόλικη... δράση.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο στο μπροστινό μέρος της κάμερας της DJI είναι το γεγονός ότι υπάρχει μία οθόνη διαγωνίου 1,4 ιντσών για να μπορεί να βλέπει όποιος την κρατά το τι ακριβώς καταγράφεται είτε σε επίπεδο βίντεο, είτε αυτοφωτογράφισης. Η δεύτερη και κύρια οθόνη της κάμερας καταλαμβάνει το πίσω μέρος. Έχει διαγώνιο 2,25 ιντσών και είναι αφής, ενώ είναι ανθεκτική στο νερό και τις δαχτυλιές. 

Η DJI Osmo Action μπορεί να ανταπεξέλθει στις κακουχίες, καθώς δεν παθαίνει τίποτα εάν πέσει στο έδαφος από ύψος 1,5 μέτρου, βυθίζεται στο νερό μέχρι και τα 11 μέτρα, ενώ αντέχει και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Υπάρχει και η επιπρόσθετη δυνατότητα να τοποθετηθεί σε ειδικό προστατευτικό πλαίσιο που της επιτρέπει να βουτά μέχρι και τα 60 μέτρα στο νερό ή να λειτουργεί έως και στους -10 βαθμούς Κελσίου. 

Σε συνθήκες καταγραφής βίντεο 4Κ, η μπαταρία της DJI Osmo της επιτρέπει να αποθηκεύει υλικό 93 λεπτών, με τις επιδόσεις αυτές να καλυτερεύουν ανάλογα με την ποιότητα του βίντεο που επιλέγει ο κάτοχός της. Η ενδεικτική τιμή της είναι τα 320 ευρώ. 

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δειτε Επισης

Σουηδία: Μείωσε το επιτόκιό της έπειτα από οκτώ χρόνια η Κεντρική Τράπεζα της χώρας
Ευρώπη: Γιατί οι πολιτικές εξελίξεις εμποδίζουν τον εξορθολογισμό των δημοσιονομικών
Πτώση για τη γερμανική βιομηχανική παραγωγή το Μάρτιο
Αύξηση στις εξαγωγές Γερμανίας, απροσδόκητη μείωση στις παραγγελίες τον Μάρτιο
Wall: Διερύνει το θετικό ρεκόρ του στο 5x5 o Dow
Ορκίστηκε Πρόεδρος της Ρωσίας για πέμπτη φορά ο Πούτιν
Ρωσία: Τα πυρηνικά γυμνάσια μπορεί να ηρεμήσουν τους «θερμοκέφαλους» της Δύσης
Τρίζουν τα θεμέλια της εργασιακής ειρήνης στον κατασκευαστικό τομέα της Γερμανίας
Κύρια κινητήρια δύναμη για τις αγορές χρυσού οι Κεντρικές Τράπεζες των αναδυόμενων οικονομιών
Σε ανοδική πορεία οι τιμές των τροφίμων σε όλο τον κόσμο... Στο κρέας η μεγαλύτερη αύξηση