Τεράστιο ενδιαφέρον από Ισραήλ για επενδύσεις σε ακίνητα στην Κύπρο

InBusinessNews  05/12/2022 12:41
Τεράστιο ενδιαφέρον από Ισραήλ για επενδύσεις σε ακίνητα στην Κύπρο

Τεράστιο ενδιαφέρον από Ισραήλ για επενδύσεις σε ακίνητα στην Κύπρο

InBusinessNews  05/12/2022 12:41

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον από Ισραηλινούς για επενδύσεις στην Κύπρο στον τομέα των ακινήτων.

Η αγορά της ανάπτυξης γης/ακινήτων της Κύπρου παρουσιάστηκε εκτενώς κατά το Israel Investment Summit, που διοργάνωσε η IMH στο Τελ Αβίβ υπό τον τίτλο «Cyprus: An Attractive Business & Investment Destination», και συγκεκριμένα στο πλαίσιο πάνελ στο οποίο συμμετείχαν οι Γιώργος Χρυσοχός (Executive Director, Cyfield Group, Cyprus), Γιώργος Ιωάννου (Head of Property & Construction, George Z. Georgiou & Associates LLC, Cyprus) και Brian JC Osborne (Senior Advisor-UHNW Families, Leptos Estates, Cyprus).

Τη συζήτηση συντόνισε η Στέφανη Παναγή, Investment Promotion Officer, Invest Cyprus.

Διαβάστε ακόμη: 

1

Οι συμμετέχοντες στο πάνελ τόνισαν τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος στον τομέα της ανάπτυξης γης και των ακινήτων, τόσο σε ό,τι αφορά τα οικιστικά όσο και εμπορικά ακίνητα, καθώς και σε ό,τι αφορά την απόδοση πάνω στην επένδυση(ROI).

Ταυτοχρόνως, προβαίνοντας σε χαρτογράφηση της κυπριακής αγοράς ακινήτων, ανέλυσαν την διαδικασία που απαιτείται για την αγορά ακινήτου στην Κύπρο, αλλά και θέματα που σχετίζονται με την εργασία και τη διαμονή στο νησί. Εκτενής παρουσίαση υπήρξε αναφορικά με τα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται στη χώρα.

Από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον, με αρκετούς από αυτούς να αναφέρουν πως παρευρέθηκαν ένεκα ακριβώς του γεγονότος ότι τους ενδιαφέρει ο τομέας ανάπτυξης γης/ακινήτων στην Κύπρο.

Το Israel Investment Summit «Cyprus: An Attractive Business & Investment Destination» στόχο έχει την προώθηση της Κύπρου ως ενός ελκυστικού διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου και ως ενός ιδανικού προορισμού για άμεσες ξένες επενδύσεις για τους Ισραηλινούς.

2

Το παρών τους στο συνέδριο έδωσαν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες από το Ισραήλ, προερχόμενοι από τον επενδυτικό και χρηματοοικονομικό τομέα, από τις επαγγελματικές υπηρεσίες και από τον χώρο του τομέα της ανάπτυξης γης.

  • Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου: George Z Georgiou & Associates.
  • Χορηγοί του συνεδρίου οι: Tsirides Law, PwC, Leptos Estates, Cyfield και Chrysostomides Advocates & Legal Consultants.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας