Ιδανικός προορισμός για εταιρείες τεχνολογίας από το Ισραήλ η Κύπρος

Το γιατί η Κύπρος αποτελεί ιδανικό προορισμό για εταιρείες τεχνολογίας από το Ισραήλ παρουσίασαν και ανέλυσαν εκτενώς κατά το Israel Investment Summit, που διοργάνωσε η IMH στο Τελ Αβίβ υπό τον τίτλο «Cyprus: An Attractive Business & Investment Destination», οι Γιώργος Ιωάννου( Partner, Chrysostomides Advocates & Legal Consultants, Cyprus) και ο Χρίστος Νεοκλέους (FCCA, MAAT, Consultant, Costas Tsirides & Co LLC, Cyprus).

Διαβάστε εδώ: Μεγάλο συνέδριο της ΙΜΗ στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ (pics)

 Οι κ.κ. Ιωάννου και Νεοκλέους, παρουσιάζοντας το οικοσύστημα τεχνολογίας και καινοτομίας της Κύπρου, ανέλυσαν την στρατηγική της κυβέρνησης της χώρας και τα κίνητρα που παρέχει για προσέλκυση εταιρειών τεχνολογίας από το εξωτερικό.  

 

Διαβάστε ακόμα: 

Τονίζοντας πως η Κύπρος αποτελεί ιδανικό επιχειρηματικό προορισμό για εταιρείες ICT και ότι πρόκειται για ένα αναδυόμενο τεχνολογικό κόμβο εντός της Ε.Ε., οι κ.κ. Ιωάννου και Νεοκλέους αναφέρθηκαν στο καθεστώς πνευματικής ιδιοκτησίας (IP) της Κύπρου, στις νομικές υποχρεώσεις σε ό,τι αφορά την σύσταση εταιρειών στην Κύπρο, στο φορολογικό καθεστώς για εταιρείες και ιδιώτες, καθώς και σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την μετεγκατάσταση εταιρειών στην Κύπρο.

Το Israel Investment Summit «Cyprus: An Attractive Business & Investment Destination» στόχο έχει την προώθηση της Κύπρου ως ενός ελκυστικού διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου και ως ενός ιδανικού προορισμού για άμεσες ξένες επενδύσεις για τους Ισραηλινούς.

Το παρών τους στο συνέδριο έδωσαν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες από το Ισραήλ, προερχόμενοι από τον επενδυτικό και χρηματοοικονομικό τομέα, από τις επαγγελματικές υπηρεσίες και από τον χώρο του τομέα της ανάπτυξης γης.

  • Τη συζήτηση συντόνισε ο Γιώργος Καμπανέλλας, CEO του Invest Cyprus.
  • Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου: George Z Georgiou & Associates.
  • Χορηγοί του συνεδρίου οι: Tsirides Law, PwC, Leptos Estates, Cyfield και Chrysostomides Advocates & Legal Consultants.

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαίες απώλειες κατέγραψε το ΧΑΚ
Μέτρο ενίσχυσης με ετήσιο προϋπολογισμό €1.400.000 για ζημιές από θεομηνίες στην γεωργία
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους