Ιδανικός προορισμός για εταιρείες τεχνολογίας από το Ισραήλ η Κύπρος

InBusinessNews  05/12/2022 11:57
Ιδανικός προορισμός για εταιρείες τεχνολογίας από το Ισραήλ η Κύπρος

Ιδανικός προορισμός για εταιρείες τεχνολογίας από το Ισραήλ η Κύπρος

InBusinessNews  05/12/2022 11:57

Το γιατί η Κύπρος αποτελεί ιδανικό προορισμό για εταιρείες τεχνολογίας από το Ισραήλ παρουσίασαν και ανέλυσαν εκτενώς κατά το Israel Investment Summit, που διοργάνωσε η IMH στο Τελ Αβίβ υπό τον τίτλο «Cyprus: An Attractive Business & Investment Destination», οι Γιώργος Ιωάννου( Partner, Chrysostomides Advocates & Legal Consultants, Cyprus) και ο Χρίστος Νεοκλέους (FCCA, MAAT, Consultant, Costas Tsirides & Co LLC, Cyprus).

Διαβάστε εδώ: Μεγάλο συνέδριο της ΙΜΗ στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ (pics)

 Οι κ.κ. Ιωάννου και Νεοκλέους, παρουσιάζοντας το οικοσύστημα τεχνολογίας και καινοτομίας της Κύπρου, ανέλυσαν την στρατηγική της κυβέρνησης της χώρας και τα κίνητρα που παρέχει για προσέλκυση εταιρειών τεχνολογίας από το εξωτερικό.  

israel

Διαβάστε ακόμα: 

Τονίζοντας πως η Κύπρος αποτελεί ιδανικό επιχειρηματικό προορισμό για εταιρείες ICT και ότι πρόκειται για ένα αναδυόμενο τεχνολογικό κόμβο εντός της Ε.Ε., οι κ.κ. Ιωάννου και Νεοκλέους αναφέρθηκαν στο καθεστώς πνευματικής ιδιοκτησίας (IP) της Κύπρου, στις νομικές υποχρεώσεις σε ό,τι αφορά την σύσταση εταιρειών στην Κύπρο, στο φορολογικό καθεστώς για εταιρείες και ιδιώτες, καθώς και σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την μετεγκατάσταση εταιρειών στην Κύπρο.

Το Israel Investment Summit «Cyprus: An Attractive Business & Investment Destination» στόχο έχει την προώθηση της Κύπρου ως ενός ελκυστικού διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου και ως ενός ιδανικού προορισμού για άμεσες ξένες επενδύσεις για τους Ισραηλινούς.

Το παρών τους στο συνέδριο έδωσαν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες από το Ισραήλ, προερχόμενοι από τον επενδυτικό και χρηματοοικονομικό τομέα, από τις επαγγελματικές υπηρεσίες και από τον χώρο του τομέα της ανάπτυξης γης.

  • Τη συζήτηση συντόνισε ο Γιώργος Καμπανέλλας, CEO του Invest Cyprus.
  • Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου: George Z Georgiou & Associates.
  • Χορηγοί του συνεδρίου οι: Tsirides Law, PwC, Leptos Estates, Cyfield και Chrysostomides Advocates & Legal Consultants.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας