Παραγωγοί JIU JITSU: Έτοιμοι να... αναμετρηθούν και με τη Βουλή

Απορρίπτουν τα όσα δημοσιεύθηκαν σε βάρος των ιδίων και της εταιρείας, η εταιρεία LBE JIU JITSU AVC LTD και οι παραγωγοί. Σε ανακοίνωσή τους, δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 9.9.2021 συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών με κύριο θέμα την εξέταση της ειδικής έκθεσης που αφορά το Σχέδιο Προώθησης της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στη Κύπρο.  

Τόσο η Εταιρεία LBE JIU JITSU AVC LTD όσο και οι Παραγωγοί  δηλούν ότι τα όσα έχουν δημοσιευθεί σε βάρος των ίδιων και της εταιρείας τους δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα και φυσικά τα απορρίπτουν. Οι παραγωγοί σε αντίθεση με την επιτροπή, το Υπουργείο Οικονομικών και την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχουν κινηθεί απόλυτα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, ενώ το μεγάλο και τραγικό σκάνδαλο που διαφεύγει από όλους είναι ότι η Κύπρος έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα δεδομένου ότι, ενώ η Εταιρεία τήρησε όλους τους όρους των υποχρεώσεων της, το Κράτος δεν απέδωσε ούτε ένα σεντ στους χρηματοδότες του έργου.

Η Εταιρεία και οι Παραγωγοί αυτής έχουν ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες μέσω των Κυπριακών Δικαστηρίων έναντι των υπευθύνων και ως εκ τούτου δεν επιθυμούν να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν τα Όργανα της Δημοκρατίας.

Καλούν δε την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής να τους καλέσει ενώπιον τους και να ακούσουν τη δίκη τους εκδοχή επί των γεγονότων, αφού είναι έτοιμοι να αντικρούσουν τις ατεκμηρίωτες δηλώσεις, σχόλια και δήθεν ευρήματα που εμπεριέχονται στη σχετική έκθεση της ελεγκτικής υπηρεσίας και που τέθηκαν ενώπιον της Βουλής.

Δειτε Επισης

Γενικό Λογιστήριο: Ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Συμψηφίστηκαν ποσά ύψους €558,2 εκατ. μέχρι τέλος Μαρτίου από την Κυβέρνηση
Με υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για τα οικονομικά τους οι Κύπριοι
Πλώρη για την τελική διαμόρφωση της νέας στρατηγικής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα
Προς υπογραφή συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας με Κιργισία η Κύπρος
Με κέρδη έκλεισε την βδομάδα το ΧΑΚ-Στο 0,38% η εβδομαδιαία απόδοση
Περιοδεία Κώστα Κουμή στον Πρωταρά-Η σκιώδης Υφυπουργός Τουρισμού που τον συνόδευε
Απόψεις για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε. αντάλλαξαν Μ. Κεραυνός-Λ. Χριστοφόρου
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα