Powered by

Έρχεται Κύπρο ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ

Στην Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, θα βρίσκεται την ερχόμενη βδομάδα ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ, Paschal Donohoe. 

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, o Ιρλανδός Υπουργός Οικονομικών, Δημοσίων Δαπανών και Μεταρρύθμισης, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος του Γιούρογκρουπ στις 9 Ιουλίου 2020 και ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 13 του ίδιου μήνα, θα φθάσει στο νησί μας την Τετάρτη και θα αναχωρήσει την Πέμπτη. 

Διαβάστε ακόμη: 

Μέτρα-κίνητρα για χώρους αναψυχής μόνο για εμβολιασμένους

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις και τα... δώρα που δίνουν για εμβολιασμό

Μουδιασμένοι για Κύπρο οι Βρετανοί, ακυρώνουν οι Ευρωπαίοι

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο κ. Donohoe θα έχει κατ' ιδίαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συμμετάσχει και σε business φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη. 

Η επίσημη επισκέψη του Paschal Donohoe στην Κύπρο εντάσσεται στο πλαίσιο αντίστοιχων επισκέψεων που πραγματοποιεί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, από τις οποίες δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Κύπρος λόγω και των άριστων σχέσεων που διατηρεί με τον υπουργό Οικονομικών της χώρας μας, Κωνσταντίνο Πετρίδη.  

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της επισκέψης του προέδρου του Γιούρογκρουπ στο νησί μας θα ανακοινωθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών. 

Δειτε Επισης

Πάει Γενεύη συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία των κοινωνικών εταίρων για τη Σύνοδο του ILO ο Γιάννης Παναγιώτου
ΠτΔ: Στόχος η Μεσόγειος να γίνει πλατφόρμα συνεργασίας-Προώθηση στρατηγικών συνδεσιμότητας σε όλα τα επίπεδα
Ανοδικά έκλεισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ-Εβδομαδιαίες ζημιές 0,25%
Λιου Τζιαντσάο (ΚΚΚ): Η Κύπρος έχει καταστεί για άλλη μια φορά πύλη για τη συνεργασία Κίνας-Ε.Ε.
Ετήσια αύξηση 1,5% στους εργαζόμενους και 1,9% στις ώρες εργασίας το πρώτο τρίμηνο
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-FAO στους τομείς διαχείρισης υδάτινων πόρων, σπατάλης τροφίμων και επισιτιστικής ασφάλειας
Έκανε εργαλείο παρακολούθησης εισαγωγών για μη εκτροπή εμπορίου λόγω δασμών η Κομισιόν
Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο
ΠτΔ: Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και ένταξη στη Σένγκεν στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας Ε.Ε.
Αντρέας Κυπριανού: Η ανάγκη απλοποίησης διαδικασιών προς υλοποίηση ΚΑΠ και ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης