Α. Δημητριάδης: Η Πάφος μπορεί να γίνει κέντρο διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

Το ΕΒΕ Πάφου δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καθιέρωση της Πάφου ως Κέντρου Διεθνών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, Ανδρέα Δημητριάδη. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως τα πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πάφου μπορούν να καταστήσουν την Πάφο πόλο έλξης των ξένων επιχειρήσεων, μετατρέποντας έτσι την Επαρχία σε διεθνές επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό κέντρο. 

Όπως εξήγησε, η Πάφος έχει ελκυστικό περιβάλλον και σχετική υποδομή για να φιλοξενήσει στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές, λογιστικές, συμβουλευτικές, τραπεζικές και άλλες υπηρεσίες, έχει εξαιρετική υποδομή στις μεταφορές, τηλεπικοινωνίες και συνεδριακές διευκολύνσεις, διαθέτει εργατικό δυναμικό με ανώτερη εκπαίδευση και επαγγελματισμό, έχει διεθνές αεροδρόμιο με πολλές διασυνδέσεις και έχει υψηλής ποιότητας ζωή. 

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια σημείωσε το ΕΒΕ Πάφου στην προσπάθεια του να προωθήσει τις επιχειρηματικές συνεργασίας των μελών του και την προσέλκυση επενδύσεων στην Επαρχία, ετοίμασε σύγχρονο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό σε διάφορες γλώσσες που περιγράφει όλους τους τομείς της Πάφου.

Επιπρόσθετα, ο  κ. Δημητριάδης είπε, πως το ΕΒΕ ετοιμάζει βελτιωμένη ιστοσελίδα με εφαρμογές σε Αγγλικά και Ελληνικά, με στόχο την προβολή των μελών του και την προώθηση της Επαρχίας Πάφου ως αξιόπιστο περιφερειακό κέντρο παροχής υπηρεσιών και προσέλκυση ξένων επενδύσεων και συνεργασιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συμψηφίστηκαν ποσά ύψους €558,2 εκατ. μέχρι τέλος Μαρτίου από την Κυβέρνηση
Με υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για τα οικονομικά τους οι Κύπριοι
Πλώρη για την τελική διαμόρφωση της νέας στρατηγικής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα
Προς υπογραφή συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας με Κιργισία η Κύπρος
Με κέρδη έκλεισε την βδομάδα το ΧΑΚ-Στο 0,38% η εβδομαδιαία απόδοση
Περιοδεία Κώστα Κουμή στον Πρωταρά-Η σκιώδης Υφυπουργός Τουρισμού που τον συνόδευε
Απόψεις για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε. αντάλλαξαν Μ. Κεραυνός-Λ. Χριστοφόρου
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Στη Νέα Υόρκη για επαφές ο Γιώργος Παπαναστασίου-Στο επίκεντρο οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Κύπρο