Κεντρικά Γραφεία της Elias Neocleous & Co LLC

Το Neocleous House της Elias Neocleous & Co LLC κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας και ολοκληρώθηκε το 2008, παρέχοντας στο προσωπικό της επιχείρησης και τους πελάτες που το επισκέπτονται άριστες συνθήκες εργασίας και πόρους που χρειάζονται.

Διαβάστε ακόμα: Τ. Χριστοδούλου: Τα ακίνητα αποτελούν την καλύτερη επιχείρηση
 
Τεχνολογία
Το κτήριο σχεδιάστηκε από την αρχή με γνώμονα το μέλλον και την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεών του στο περιβάλλον. Είναι σχεδιασμένο να εξοικονομεί ενέργεια, με σύγχρονα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και φωτισμού. Οι κορυφαίες επικοινωνίες και η τεχνολογία έχουν μετατρέψει τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρηση εργάζεται και επικοινωνεί με τους πελάτες της.

Εκτός από όλα τα συνήθη χαρακτηριστικά, όπως η ασφαλής αποθήκευση, η δικτύωση, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και η τηλεδιάσκεψη, που θεωρούνται τώρα δεδομένα, η εταιρεία διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης γνώσης που επιτρέπει στους ανθρώπους της να παραμένουν ενήμεροι για τις εξελίξεις, να μοιράζονται τις γνώσεις και να συνεργάζονται, τόσο μέσα στο γραφείο όσο και από μακριά. Το απόρρητο του πελάτη είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις επαγγελματικές επιχειρήσεις και τα συστήματα ασφαλείας των δεδομένων του Neocleous House είναι απόλυτα σημαντικά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Δήμος Λευκωσίας αγόρασε το παλιό εργοστάσιο του ΣΟΠΑΖ
 
Ειδικά χαρακτηριστικά
Το κτήριο έχει σχεδιαστεί για να προάγει την αποτελεσματικότητα και τη συνεργασία στη δουλειά. Κάθε ένας από τους επτά ορόφους του στεγάζει ένα τμήμα ή ομάδα. Διαθέτει ευέλικτες αίθουσες συναντήσεων και συνεδριάσεων, ανάμεσά τους μία αίθουσα συνεδριάσεων 200 ατόμων θεατρικού στυλ. Στον έβδομο όροφο υπάρχει μια VIP αίθουσα συνεδριάσεων και ένα roof garden με πανοραμική θέα στη Μεσόγειο, τα οποία δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον που συμβάλλει στην ευημερία και την παραγωγικότητα.
 
Ευεξία των εργαζομένων
Η καφετέρια του προσωπικού, η οποία διοικείται από ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Λεμεσού, παρέχει επιδοτούμενα γεύματα τόσο στο προσωπικό όσο και σε πελάτες. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια γαλήνια ατμόσφαιρα, με κήπους γύρω από την καφετέρια και τα τρεχούμενα νερά, προσθέτοντας ζεν στην επαγγελματική ζωή των ανθρώπων, καλλιεργώντας ταυτόχρονα τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Ελεγκτική Υπηρεσία: Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της Γ.Δ. Ανάπτυξης
Συμψηφισμός ποσού ύψους €551,8 εκατομμυρίων από την Κυβέρνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2024
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΡΙΚ-Τι διαμηνύει για τους μισθούς των υπαλλήλων ο Κεραυνός
Ετήσια αύξηση 4,2% στη βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο-Οι σημαντικότερες θετικές μεταβολές
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα