Ανοίγει το Φθινόπωρο το Pralina Confectioneries στη Στασικράτους

Σε πυρετό προετοιμασιών εν όψει του ανοίγματος του νέου καταστήματος Pralina Confectioneries στην καρδιά της Λευκωσίας, βρίσκεται ο Όμιλος Εταιρειών Ζορπάς.
 
Όπως ανέφερε σε παλαιότερο ρεπορτάζ του το InBusinessNews, η εταιρεία Ζορπάς εξασφάλισε υποστατικά στη Λεωφόρο Στασικράτους, όπου εντός του ερχόμενου Φθινοπώρου αναμένεται να δημιουργήσει ένα ακόμα εστιατόριο Pralina Confectioneries. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδικασίες διαμόρφωσης του χώρου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, έτσι ώστε το κατάστημα να ανοίξει τις πύλες του προς το κοινό την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Εξάλλου, η εταιρεία έχει καταχωρήσει στον τύπο αγγελία για πρόσληψη προσωπικού, το οποίο θα στελεχώσει το εστιατόριο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα θα προσληφθούν περίπου 60 άτομα. 
 
Στόχος του Ομίλου Ζορπά είναι η δημιουργία, εκεί, ενός εντελώς διαφορετικού εστιατορίου, στα πρότυπα του Pralina Experience που διαθέτει η εταιρεία στη Λεμεσό, με περαιτέρω διευρυμένες υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, θα πρόκειται επί της ουσίας για καφεστιατόριο – ζαχαροπλαστείο, στο οποίο οι πελάτες, εκτός από take away, θα μπορούν να απολαμβάνουν τα γνωστά γλυκά του brand, τον καφέ ή ακόμα και το φαγητό τους, καθ΄ ολη τη διάρκεια της ημέρας. 
 
Η ονομασία του νέου καταστήματος δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος εταιρειών Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ διατηρεί άλλα τρία ζαχαροπλαστεία με την επωνυμία «Pralina Confectioneries», δύο στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό. 
 
Υπενθυμίζεται ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στεγαζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο το Café Pralina, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα γνωστά ζαχαροπλαστεία του ομίλου Ζορπάς.
 
Όπως είχε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ του το InBusinessNews, μετά από απόφαση του Δικαστηρίου Ελέγχου Ενοικιάσεων Λευκωσίας, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αναγκάστηκε να εκκενώσει τα συγκεκριμένα υποστατικά, λόγω οφειλών ενοικίων αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ