Απογειώνουν τις πτήσεις τους από και προς Κύπρο οι αεροπορικές

Έτοιμες να ταξιδέψουν σε περισσότερους προορισμούς από και προς Κύπρο και με περισσότερα αεροσκάφη είναι κάποιες από τις αεροπορικές εταιρείες που «προσγειώνονται» και «απογειώνονται» στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Ήδη, έχουν ανακοινώσει το νέο ενισχυμένο πτητικό τους πρόγραμμα για το 2023, ενώ και οι προσφορές για την εορταστική/χειμερινή περίοδο βρίσκονται ήδη στη διάθεση των καταναλωτών.

Διαβάστε ακόμα:

Η σχέση της νέας γενιάς Κυπρίων με τις τράπεζες-Αποκαλυπτικά ευρήματα

Χάρης Πουαγκαρέ: Σταθεροποίηση επιτοκίων εντός του επόμενου χρόνου

  • Cyprus Airways

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, η Cyprus Airways αυξάνει τη χωρητικότητά της, προσφέροντας πάνω από 6.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια από και προς την Κύπρο.

Πιο αναλυτικά, θα προσφέρονται περισσότερες πτήσεις από/προς Αθήνα, Παρίσι και Ερεβάν τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς η ζήτηση έχει επανέλθει στα επίπεδα προ πανδημίας.

Επίσης, οι καλοκαιρινές πτήσεις έχουν ανοίξει για πωλήσεις και στις 14 Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί.

Οι πρόσθετες υπηρεσίες προσφέρονται μεταξύ της 15ης Δεκεμβρίου και της 15ης Ιανουαρίου 2023. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσφέρεται μια τρίτη καθημερινή πτήση στην Αθήνα, ενώ έχουν προστεθεί επιπλέον πτήσεις προς το Παρίσι-Charles De Gaulle- τις Παρασκευές και τις Δευτέρες. Μια τρίτη εβδομαδιαία συχνότητα προστέθηκε από/προς το Ερεβάν.

Τα πακέτα διακοπών, που περιλαμβάνουν πτήσεις και διαμονή σε ξενοδοχείο, είναι διαθέσιμα μέσω της Cyprus Airways Holidays (cyprusairways.holiday).  

  • Ryanair

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα το μεγαλύτερο πρόγραμμά της στην Κύπρο.

Συνολικά 41 δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2023, συμπεριλαμβανομένων πέντε νέων δρομολογίων από την Πάφο προς προορισμούς, όπως η Νάπολη και η Τουλούζη, περιλαμβάνει το δρομολόγιο της Ryanair.

Ο στόλος της Ryanair με έδρα την Πάφο αυξήθηκε με τέσσερα αεροσκάφη, δύο από τα οποία θα είναι αεροσκάφη Boeing 737 8-200.

Διαβάστε ακόμα: 

Η δέσμευση έναντι της Κύπρου και πώς βλέπει τη χώρα μας η Ryanair

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της Ryanair για το καλοκαίρι 2023 θα προσφέρει πέντε νέα δρομολόγια από Πάφο προς Αθήνα, Μπορντό, Νάπολη, Πόζναν και Τουλούζη όλα δύο φορές την εβδομάδα και αύξηση συχνότητας σε επτά δρομολόγια-Χανιά, Κάουνας, Κρακοβία, Μύκονος, Ρόδος, Τελ Αβίβ & Βιέννη.

  • Wizz Air

Περαιτέρω επέκτασή της με τρία νέα δρομολόγια για το 2023 ανακοίνωσε και η αεροπορική εταιρεία Wizz Air, η οποία πρόσθεσε επιπλέον 800 χιλιάδες θέσεις από Λάρνακα, με το συνολικό αριθμό των επιβατικών θέσεων από την Κύπρο να ανεβαίνει στα 1,9 εκατομμύρια.

Με την προσθήκη δύο αεροσκαφών Airbus A321neo, θα μπορεί να πραγματοποιεί τρία νέα δρομολόγια, αλλά και να αυξήσει τη συχνότητα σε άλλα έξι από το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας.

Διαβάστε ακόμα: 

Πρόεδρος Wizz Air: Γιατί θεωρούμε ιδανική για την εταιρεία την Κύπρο

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να πετούν προς Νταμάμ, Τζέντα και Ριάντ στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, η αύξηση της διαθεσιμότητας θέσεων επιτρέπει στην Wizz Air να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων της από τη βάση προς Αθήνα, Λονδίνο Λούτον, Πράγα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Γιερεβάν.

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε συνολικά 32 προορισμούς και 18 χώρες από την Κύπρο με τη Wizz Air.

Πιο αναλυτικά:

  • Το δρομολόγιο Λάρνακα-Ριάντ θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου 2023 κάθε Δευτέρα μέχρι τις 19 Ιουνίου και στη συνέχεια Δευτέρα και Παρασκευή.
  • Το δρομολόγιο Λάρνακα-Νταμάμ θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου 2023 κάθε Σάββατο μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια Τρίτη και Σάββατο.
  • Το δρομολόγιο Λάρνακα-Τζέντα θα αρχίσει στις 8 Ιουλίου 2023 κάθε Σάββατο μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια κάθε Τρίτη και Σάββατο.
  • ΤUS Airways

Με μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών και η TUS Airways έρχεται να ενισχύσει τα αεροπορικά ταξίδια από την Κύπρο και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου για το καλοκαίρι του 2023.

Συγκεκριμένα, από  τις 27 Μαρτίου 2023, η TUS Airways θα συνεχίσει τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Παρίσι. Ταυτόχρονα, θα ενισχύει τις υπηρεσίες της στο νέο της χειμερινό δρομολόγιο μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, προσθέτοντας μια τρίτη πτήση κάθε Κυριακή από τις 26 Μαρτίου του 2023.  

Με 11 εβδομαδιαίες πτήσεις, επίσης θα υπάρχει πτήση από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ. Επιπλέον, θα υπάρχει πτήση έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα, που θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ.

Η αεροπορική εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει την επόμενη φάση του καλοκαιρινού της πλάνου για το 2023, με νέους προορισμούς και ακόμη περισσότερες πτήσεις στο τρέχον δίκτυο δρομολογίων της.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024