Πρόεδρος Wizz Air: Γιατί θεωρούμε ιδανική για την εταιρεία την Κύπρο

Παύλος Πήττας  28/11/2022 06:30
Πρόεδρος Wizz Air: Γιατί θεωρούμε ιδανική για την εταιρεία την Κύπρο

Πρόεδρος Wizz Air: Γιατί θεωρούμε ιδανική για την εταιρεία την Κύπρο

Παύλος Πήττας  28/11/2022 06:30

Τον ενθουσιασμό του για την πρόσφατη επέκταση των υπηρεσιών της Wizz Air στην Κύπρο, εκφράζει στην κάμερα του InBusiness TV ο πρόεδρος της εταιρείας, Robert Carey. 

"Δεν συνηθίζεται ο μονομερής διπλασιασμός του στόλου των αεροσκαφών", δήλωσε στο InBusiness TV στο περιθώριο του 44ου Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ, αποτιμώντας θετικά την τριετή παρουσία της Wiz Air στο νησί. Συγκεκριμένα, τα αεροσκάφη που διαθέτει η εταιρεία στην Κύπρο αυξήθηκαν από δύο σε τέσσερα, ενώ προστέθηκαν τρία επιπλέον δρομολόγια από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. 

Διαβάστε ακόμα: 

Την ίδια ώρα, ο Robert Carey σημείωσε ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Κύπρου είναι η γεωγραφική της θέση, καθώς επιτρέπει προορισμούς, τόσο προς τη δυτική, κεντρική και ανατολική Ευρώπη όσο και προς τις χώρες της Ανατολής γενικότερα. 

Σκληρά χαρακτήρισε τα δύο χρόνια της πανδημίας, με τις προκλήσεις, όπως είπε, να διαδέχονται η μία την άλλη. Παρ' όλα αυτά, ο κ. Carey ανέφερε ότι οι ρυθμοί έχουν επιστρέψει, σημειώνοντας ότι τον περασμένο Ιούνιο η λειτουργία της Wizz Air ήταν αυξημένη κατά πέραν του 30%, σε σχέση με την περίοδο πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Διαβάστε εδώ: Wizz Air: Τρία νέα δρομολόγια για το 2023

Σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο ίδιος διαπιστώνει ότι παρά το γεγονός πως υπήρξε αρχικά ένας μικρός αντίκτυπος, ο κόσμος αρέσκεται να ταξιδεύει. 

Ερωτηθείς γιατί κάποιος να διαλέξει τη Wizz Air για να ταξιδέψει, ο Robert Carey φέρει ως επιχειρήματα, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη, το καταρτισμένο προσωπικό, τις πολλαπλές επιλογές δρομολογίων και βεβαίως τις χαμηλές τιμές.  

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του InBusiness TV ο Robert Carey: 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας