Η δέσμευση έναντι της Κύπρου και πώς βλέπει τη χώρα μας η Ryanair

Παύλος Πήττας  29/11/2022 06:30
Η δέσμευση έναντι της Κύπρου και πώς βλέπει τη χώρα μας η Ryanair

Η δέσμευση έναντι της Κύπρου και πώς βλέπει τη χώρα μας η Ryanair

Παύλος Πήττας  29/11/2022 06:30

Πολύ σημαντική για την Ryanair χαρακτήρισε την κυπριακή αγορά ο διευθυντής του εμπορικού τμήματος της εταιρείας, ο οποίος προέβη σε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του InBusiness TV στο περιθώριο του 44ου συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ.

Ο Jason McGuiness εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια του για την πρόσφατη ανακοίνωση του μεγαλύτερου προγράμματος της Ryanair στην Κύπρο, όπου η εταιρεία μετρά πλέον 10 χρόνια παρουσίας. Ο ίδιος επισημαίνει πως μια τέτοια επέκταση υπηρεσιών καταδεικνύει τη δέσμευση της Ryanair έναντι της Κύπρου, τόσο στην οικονομία όσο και στον τουρισμό. "Υπάρχουν 17 επιπλέον δρομολόγια σε σχέση με την εποχή πριν από την πανδημία", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε εδώ: Ryanair: Tο μεγαλύτερο πρόγραμμά της στην Κύπρο με 41 δρομολόγια

Την ίδια ώρα, καταστροφικά χαρακτήρισε τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας, όχι μόνο για τις αεροπορικές εταιρείες, αλλά και για τον κλάδο του τουρισμού γενικότερα. Παρ' όλα αυτά, όπως εξηγεί ο Jason McGuiness, λόγω ορθής προετοιμασίας, η ανάκαμψη της Ryanair ήταν γοργή. Ανάλογη προετοιμασία διαπιστώνει και από το αεροδρόμιο της Πάφου, όπου η εταιρεία διατηρεί την έδρα της στο νησί.


Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλα δημόσια έργα που τρέχουν, αναπτύξεις στα σκαριά ή σε προσφορές

Οι πληροφορίες για την πολυτελή ανάπτυξη στην Γλάδστωνος (photos)

Ο Jason McGuiness σχολίασε επίσης τα νέα φιλικά προς το περιβάλλον αεροσκάφη της Ryanair, αποκαλύπτοντας πως η εταιρεία βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την Hermes για την εύρεση τρόπων μείωσης του ανθρακικού αποτυπώματος. 

Ο ίδιος εξήγησε πως συγκριτικά με άλλες εταιρείες, η Ryanair έχει μειώσει κατά το ήμισυ τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και κάλεσε τους Κυπρίους, εάν θέλουν να μειώσουν το ανθρακικό αποτύπωμα, να την προτιμήσουν για τα ταξίδια τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του InBusiness TV ο Jason McGuiness: 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας