Wizz Air: Τρία νέα δρομολόγια για το 2023

Περαιτέρω επέκταση της με τρία νέα δρομολόγια για το 2023 ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Wizz Air η οποία πρόσθεσε επιπλέον 800 χιλιάδες θέσεις από Λάρνακα, με το συνολικό αριθμό των επιβατικών θέσεων από την Κύπρο να ανεβαίνει στο 1,9 εκατομμύριο. 

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας τονίζεται ότι «η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο πράσινη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την περαιτέρω ενίσχυση της βάσης της στην Κύπρο, με την προσθήκη δυο αεροσκαφών Airbus A321neo. Η προσθήκη των έξτρα αεροσκαφών, επιτρέπει την έναρξη τριών νέων δρομολογίων καθώς και αυξημένη συχνότητα σε έξι δρομολόγια από το διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας».

Η η διάθεση δύο ακόμη αεροσκαφών στη βάση της Wizz Air στη Λάρνακα αυξάνει τη βάση στα τέσσερα αεροσκάφη. Πρόκειται για μια κίνηση που ανεβάζει τον αριθμό των δρομολογίων από τη βάση σε 32, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης τριών νέων δρομολογίων από τη Λάρνακα, αναφέρεται σχετικά.

Σημειώνεται ότι «οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να πετούν προς Νταμάμ, Τζέντα και Ριάντ στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, η αύξηση της διαθεσιμότητας θέσεων επιτρέπει στην Wizz Air να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων της από τη βάση προς Αθήνα, Λονδίνο Λούτον, Πράγα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Γιερεβάν».

Ο Robert Carey, Πρόεδρος της Wizz Air  εξέφρασε ικανοποίηση «για την επέκταση στην Κύπρο, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να αυξήσουμε την παρουσία μας στην αγορά, διπλασιάζοντας τον αριθμό των αεροσκαφών μας στη χώρα. Η διάθεση αυτών των δύο επιπλέον αεροσκαφών στη Λάρνακα, μας επιτρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσφορά μας στην αγορά, παρέχοντας στους επιβάτες μας την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε συνολικά 32 προορισμούς και 18 χώρες από την Κύπρο με τη Wizz Air» σημείωσε.

Η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, Ελένη Καλογήρου εξέφρασε επίσης ικανοποίηση «για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της Wizz Air και την προσθήκη δύο ακόμα αεροσκαφών στην βάση της αερογραμμής στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε ακόμα περισσότερο στην τουριστική βιομηχανία και στην οικονομία της χώρας μας» ανέφερε.

Το δρομολόγιο Λάρνακα – Ριάντ θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου 2023 τη Δευτέρα μέχρι τις 19 Ιουνίου και στη συνέχεια Δευτέρα και Παρασκευή.

Το δρομολόγιο Λάρνακα – Νταμάμ θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου 2023 κάθε Σάββατο μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια Τρίτη και Σάββατο.

Εξάλλου το δρομολόγιο Λάρνακα – Τζέντα θα αρχίσει στις 8 Ιουλίου 2023 κάθε Σάββατο μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση