10+1 luxury εστιατόρια σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου

Υψηλή γαστρονομία και αισθητική θα βρει κανείς στα ξενοδοχεία πέντε αστέρων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Εμπνευσμένα από κάθε άκρη της γης σερβίρουν, μεταξύ άλλων, μεσογειακά, ευρωπαϊκά και ασιατικά πιάτα, ενώ μερικά από τα εστιατόρια επέλεξαν να συνδυάσουν διάφορες κουζίνες στο μενού τους.

Διαβάστε ακόμα: 

bbf: Κατακτά την ελληνική αγορά και αναβιώνει το θρυλικό Βερεγγάρια

Στα χέρια των ΕΕΠ ακίνητα και «κακά» δάνεια αξίας €20 δισ.

Το InBusinessNews παρουσιάζει δέκα πολυτελή εστιατόρια που βρίσκονται σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

  • Golden Monkey Thai Restaurant-St Raphael Resort & Marina

Το Golden Monkey βρίσκεται στο ισόγειο του The Tower Limassol, τον πύργο του St Raphael Resort & Marina στη Λεμεσό, και άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2021.

Προσφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με Ταϊλανδέζικα πιάτα για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας. Το μενού είναι ειδικά διαμορφωμένο από ταϊλανδούς chef, εμπνευσμένο από μοναδικά πιάτα με γνήσια υλικά.

Το εστιατόριο προσφέρει ένα ταξίδι από την παραδοσιακή και αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα, σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένη ταϊλανδέζικη αρχιτεκτονική και χειροποίητα έργα τέχνης.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα είδη κρέατος, ψαριών, μοναδικές χορτοφαγικές επιλογές, καθώς και δροσερά signature κοκτέιλ.

  • LPM Restaurant & Bar-Parklane Resort & Spa

Το διεθνούς φήμης LPM Restaurant & Bar αφίχθηκε στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό το καλοκαίρι του 2022, από την MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited.

Αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό concept που ξεκίνησε το 2007 στο Λονδίνο, εμπνευσμένο από κομψά εστιατόρια και μπαρ της Γαλλικής Ριβιέρας, και επεκτάθηκε γρήγορα σε Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Μαϊάμι και Ριάντ.

Το LPM Restaurant & Bar προφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις βαθύτερες απολαύσεις των μεσογειακών συστατικών, απολαμβάνοντας συναρπαστικά και πρωτότυπα κοκτέιλ.

Το μενού διαμορφώνεται προσεκτικά και ανανεώνεται συνεχώς για να προσφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική αρμονία.

  • Seasons Oriental -Four Seasons

Πρόκειται για ένα αυθεντικό κινέζικο εστιατόριο στο κάτω lobby του πεντάστερου Four Seasons Hotel στη Λεμεσό, το οποίο συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική.

Οι γαστρονομικές συνταγές από την Άπω Ανατολή μαζί με την εκλεπτυσμένη εσωτερική διακόσμηση προσδίδουν ένα κομψό περιβάλλον στο εστιατόριο.

  • Thalassa-Amathus

Πρόκειται για ένα σικάτο εστιατόριο στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, ιδανικό για τους λάτρεις των θαλασσινών. 

Το μενού περιλαμβάνει τη βραβευμένη κουζίνα του υπαίθριου εστιατορίου Limanaki, επίσης του Amathus, αλλά είναι και εμπλουτισμένο και με άλλα δικά του πιάτα.  

Μερικά από τα πιάτα που προσφέρει, είναι τα φρεσκοτυλιγμένα sushi, χαβιάρι και στρείδια, καθώς και η φημισμένη αστακομακαρονάδα.  

  • Matsuhisa Limassol-Amara

Ο παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa και το ξενοδοχείο Amara, ένωσαν δυνάμεις για να θέσουν νέα πρότυπα στη γαστρονομική ζωή της Κύπρου με την εισαγωγή του Matsuhisa Limassol.

Ο χώρος, σχεδιασμένος από τον David Rockwell, περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια που σε συνδυασμό με την παραθαλάσσια θέα της Λεμεσού, δημιουργούν μια κομψή ατμόσφαιρα.

Το μενού του προσφέρει μια μοναδική ιαπωνική-περουβιανή γαστρονομική εμπειρία με μια εξατομικευμένη σειρά πιάτων πιάτα της Nobu.

  • Basiliko-Anassa

Σε ένα concept ζεστού σπηλαίου, το εστιατόρια Basiliko που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Anassa στην Πόλη Χρυσοχούς, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικά πιάτα εμπνευσμένα από Ασία.

 

Το ρομαντικό βυθισμένο σπήλαιο σερβίρει γκουρμέ ασιατική κουζίνα. Από μαλακές μπουκιές από καβούρι της Αλάσκας μέχρι λιωμένο βόειο κρέας Tataki, το ρομαντικό βυθισμένο σπήλαιο, επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες για την ασιατική κουζίνα.

  • Notios-Almyra

Το εστιατόριο Notios, εντός του ξενοδοχείου Almyra στην Πάφο, σερβίρει ιαπωνική και μεσογειακή κουζίνα.

Το εστιατόριο είναι ανοικτό για μεσημεριανό γεύμα, καθώς και δείπνο.

Η θέα της θάλασσας, η κομψή και συνάμα μοντέρνα αρχιτεκτονική του εστιατορίου προφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

  • Bonsai-Cap St Georges Hotel & Resort 

Το εστιατόριο Bonsai βρίσκεται στην Πάφο εντός του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Cap St Georges Hotel & Resort.

Προσφέρει στους επισκέπτες εκλεπτυσμένες ασιατικές γεύσεις, ενώ ο προσωπικός σεφ ψυχαγωγεί με τις μοναδικές του δεξιότητες.

Παράλληλα, πίσω από το μπαρ, οι ειδικοί ετοιμάζουν τα sushi και άλλες περίπλοκες δημιουργίες.  

  • Makisu Asian Restaurant-Atlantica Mare Village Ayia Napa

Το Makisu Asian Restaurant βρίσκεται στην Αγία Νάπα εντός του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Atlantica Mare Village Ayia Napa. 

Είναι κατάλληλο για του λάτρεις του sushi και γενικότερα της ασιατικής κουζίνας.

Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 18:30 μέχρι τις 22:00, από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο.

  • Akakiko Easy Japanese-Hilton Nicosia

Το Akakiko Easy Japanese, που βρίσκεται στο Hilton Nicosia, προσφέρει ιαπωνικό δείπνο σε ένα μενού με μια ποικιλία από φρέσκα sushi, sashimi και Maki.

Επίσης, ανάμεσα στα πιάτα του, διαθέτει γλυκόξινη πάπια, sweet bean καλαμάρι, tempura, βοδινό teppan και άλλα.

  • Yacht Club Restaurant-Golden Bay

Το Yacht Club Restaurant βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Golden Bay στη Λάρνακα και προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και βραδινό, τόσο a la carte όσο και σε μπουφέ.

Ειδικότερα, σερβίρει θεματικά πιάτα τα οποία περιλαμβάνουν ιταλική, Άπω Ανατολή, Carvery και την πολύ αγαπημένη μας παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα.

Δειτε Επισης

Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)