Αυτά είναι τα νέα ξενοδοχεία που έρχονται στη Λεμεσό

Με νέες αφίξεις και αναπτύξεις στον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα θα εμπλουτιστεί η Λεμεσός τα επόμενα χρόνια.

Οι περισσότερες από τις νέες αφίξεις, θα ανοίξουν τις πόρτες τους τον επόμενο χρόνο και αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στην πόλη, καθώς και να φέρουν νέα δεδομένα στον τομέα της φιλοξενίας.

Διαβάστε ακόμα: 

Κατοικίες στα χαρτιά: Ποιος πληρώνει τη νύφη αν αυξηθεί το κόστος 

Αναλυτικά οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε κλάδο (πίνακες) 

H Cerberus αποκτά τα ΜΕΔ της Alpha Bank Κύπρου 

Επαναρχίζει το In-Class Professional Diploma in Digital Marketing

Ανάμεσά τους, το ξενοδοχείο Intercontinental Limassol Hotel που θα ανεγείρει ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο, η Intercontinental Hotel Group, σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Φραντζή. Επίσης, και το ξενοδοχείο στο City of Dreams, το μεγαλύτερο πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τα νέα ξενοδοχεία που θα δούμε στη Λεμεσό τα επόμενα χρόνια.

  • Intercontinental Limassol Hotel

Ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στην κόσμο, η Intercontinental Hotel Group και ο Όμιλος Εταιρειών Φραντζή, ανακοίνωσαν την συμφωνία τους για την ανέγερση του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Λεμεσό που θα φέρει την επωνυμία Intercontinental Limassol Hotel.

Διαβάστε εδώ: Ένα παγκοσμίου φήμης πεντάστερο ξενοδοχείο έρχεται στη Λεμεσό

 

Πρόκειται για ένα «Green Hotel» με σύγχρονα συστήματα φωτοβολταϊκών που θα μειώνουν στο ελάχιστο τις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος από μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, θα περιλαμβάνουν ευρύχωρες, κομψές σουίτες με μεγάλες βεράντες και μαγευτική θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας της Λεμεσού, πισίνες, γυμναστήριο, σπα, Fine Dining εστιατόριο, πολυτελές μπαρ και μοναδικές υπηρεσίες οι οποίες θα απογειώνουν την εμπειρία των επισκεπτών.

  • City of Dreams Mediterranean

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου και αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης.

Διαβάστε εδώ: Εντυπωσιακά πλάνα από το City of Dreams Mediterranean (video)

 

Το City of Dreams, θα διαθέτει ξενοδοχείο 14 ορόφων και πέντε αστέρων με περισσότερα από 500 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Μεταξύ άλλων, θα διαθέτει συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους περί τα 10,000 τ.μ., υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park, χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. 

Ιδιοκτήτρια εταιρεία, η Melco.

  • Limassol Brown Hotel

Το «Limassol Brown Hotel» θα βρίσκεται σε έναν από τους πιο βασικούς εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού, στην οδό Ανεξαρτησίας 117. Θα στεγάζεται στο ίδιο κτήριο με το κατάστημα H&M που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του.

 

Πρόκειται για ένα boutique hotel που υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown.

Διαβάστε εδώ: Έτσι θα είναι το νέο ξενοδοχείο της Λεμεσού (pics)

Συγκεκριμένα, ο όμιλος Prosperity προτίθεται να αναπτύξει ένα boutique, αστικό ντιζάιν ξενοδοχείο που αποτελείται από 110 δωμάτια, οκτώ πολυτελή διαμερίσματα με εξυπηρέτηση (4 penthouses και 4 lofts), καθώς και ένα πανοραμικό rooftop στον τελευταίο όροφο, με μπαρ και πισίνα με θέα στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού.

Το Limassol Brown Hotel αναμένεται ότι θα τεθεί σε λειτουργία τον επόμενο χρόνο.

  • NYX Hotel Limassol

Στα σκαριά βρίσκεται και το NYX Hotel Limassol, το οποίο θα βρίσκεται στη Λεωφόρο Χριστόδουλου Χατζηπαύλου και το opening του οποίου αναμένεται το 2022.

Διαβάστε εδώ: NYX: Μετατίθεται το άνοιγμα ξενοδοχείων σε Λευκωσία και Λεμεσό;

Το ξενοδοχείο NYX, που θα διαθέτει 135 δωμάτια, φέρνει στην Κύπρο η Leonardo Hotels & Resorts Cyprus, από κοινού εταιρεία των Fattal Hotels και ISSTA Lines, η οποία λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα του ισραηλινού ομίλου Fattal.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος θα ανοίξει ακόμη ένα ξενοδοχείο NYX, το οποίο θα βρίσκεται στη Λευκωσία (στη Λεωφόρο Μακαρίου, κτήριο πρώην Λαϊκής Τράπεζας).

  • Νέα προσθήκη για το Crown Plaza

Με νέο οκταώροφο κτήριο πρόκειται να εμπλουτιστεί το ξενοδοχείο Crown Plaza της εταιρείας Nicos Karantokis Holdings Ltd.

Διαβάστε εδώ: Νέο πολυώροφο κτήριο δίπλα από το ξενοδοχείο Crowne Plaza

 

 

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση της Περιβαλλοντικής Αρχής, αναμένεται να κατασκευαστεί νέο κτήριο οκτώ ορόφων, με roof garden, στα ανατολικά του υφιστάμενου ξενοδοχείου, με νέο υπόγειο χώρο στάθμευσης, όπως επίσης χώρους εσωτερικής πισίνας και σπα. Θα περιλαμβάνει 22 δωμάτια, συνολικής δυναμικότητας 48 κλινών και θα έχει ύψος 36,37 μέτρων.

Όπως αναφέρεται στη μελέτη που υποβλήθηκε στο Τμήμα Περιβάλλοντος, η επικοινωνία μεταξύ των δύο κτηρίων θα γίνεται με μεταλλικό τούνελ στον πρώτο όροφο.

 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food