Εντυπωσιακά πλάνα από το City of Dreams Mediterranean (video)

InBusinessNews  26/11/2021 06:35
Εντυπωσιακά πλάνα από το City of Dreams Mediterranean (video)

Εντυπωσιακά πλάνα από το City of Dreams Mediterranean (video)

InBusinessNews  26/11/2021 06:35

Στην αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της κατασκευής του και την έναρξη της λειτουργίας του, που τοποθετείται στο δεύτερο εξάμηνο του 2022, εισέρχεται το City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό. 

Το πολυθεματικό θέρετρο φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής για την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, καθιερώνοντας το νησί μας ως ένα διεθνή προορισμό για πολυτελή ψυχαγωγία και φιλοξενία, καθώς και για υψηλού επιπέδου επιχειρηματικό τουρισμό, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διαβάστε ακόμα: 

Black Friday: Σε προσφορές προϊόντα τεχνολογίας μέχρι…ακίνητα

Γ. Χρυσοχός: Αγαπημένη επένδυση των Κυπρίων τα ακίνητα

Asteroid: Λίγο πριν την παράδοση ο νέος πύργος στη Λευκωσία (pics)

Η υλοποίηση του έργου συγκεκριμένα, αναμένεται να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν της Κύπρου καταπολεμώντας την εποχικότητα, καθότι θα δημιουργήσει χιλιάδες ευκαιρίες απασχόλησης και θα συμβάλει στην αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, αποφέροντας πραγματικά και μακροχρόνια οφέλη στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία.  

Το City of Dreams Mediterranean θα διαθέτει ένα 14όροφο ξενοδοχείο 5 αστέρων με περισσότερα από 500 δωμάτια και σουίτες, συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους έκτασης περίπου 10,000 τ.μ., αθλητικές εγκαταστάσεις, υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park, χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. Εισάγοντας καινοτόμες εμπειρίες πολυτελείας στη χώρα, το πολυθεματικό θέρετρο, αναμένεται ότι θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.  

Το InBusinessNews εξασφάλισε και σας παρουσιάζει εντυπωσιακά πλάνα που λήφθηκαν από drone, τα οποία αποτυπώνουν την εξέλιξη της υλοποίησης των κατασκευαστικών έργων και δίνουν την εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το City of Dreams Mediterranean.

Δείτε πιο κάτω τα εντυπωσιακά πλάνα από το βίντεο που εξασφάλισε το InBusinessNews: 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας