Ένα παγκοσμίου φήμης πεντάστερο ξενοδοχείο έρχεται στη Λεμεσό

Ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στην κόσμο, η Intercontinental Hotel Group και ο Όμιλος Εταιρειών Φραντζή, ανακοίνωσαν σε μια όμορφη εκδήλωση την συμφωνία τους για την ανέγερση υπερπολυτελούς ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Λεμεσό. Το εν λόγω ξενοδοχείο, θα φέρει την επωνυμία INTERCONTINENTAL LIMASSOL HOTEL.

Στα πλαίσια της τελετής υπογραφής της συμφωνίας, ο κ. Γιώργος Φραντζής, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Φραντζή, τόνισε ότι το όνομα και η φήμη του κορυφαίου αυτού brand, θα συνεισφέρει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης της Λεμεσού ενώ θα ενισχύσει την τουριστική εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό καθώς το νέο " INTERCONTINENTAL LIMASSOL HOTEL "  θα είναι ένα στολίδι για την Λεμεσό και την Κύπρο μας.

Εκ μέρους της Intercontinental Hotel Group, ο κ. Hylko Versteeg – Head of Development Southern Europe IHG ® Hotels & Resorts, ανέφερε ότι: «Είναι με μεγάλο ενθουσιασμό που ανακοινώνουμε την περεταίρω επέκταση μας στην Κύπρο και με μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Intercontinental Hotel Group τον Όμιλο Εταιρειών Φραντζή.»

Το Intercontinental Limassol Hotel, πρόκειται να είναι ένα «Green Hotel» με σύγχρονα συστήματα φωτοβολταϊκών που θα μειώνουν στο ελάχιστο τις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος από μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.  Ο Executive Director του Ομίλου Εταιριών Φραντζή, Δημήτρης Φραντζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις νέες τάσεις και την θετική αλλαγή στον τρόπο σκέψης των ταξιδιωτών ανά το παγκόσμιο, οι οποίες ταυτίζονται απόλυτα με το όραμα του Ομίλου για ένα έργο φιλικό προς το περιβάλλον, ασφαλές, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, που στηρίζει τους ντόπιους παραγωγούς και ανθρώπους, λειτουργώντας στο υψηλότερο επίπεδο άνεσης, φινέτσας και πολυτέλειας.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, θα περιλαμβάνουν ευρύχωρες, κομψές σουίτες με μεγάλες βεράντες και μαγευτική θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας της Λεμεσού, πισίνες, γυμναστήριο, ΣΠΑ, Fine Dining εστιατόριο, πολυτελές μπαρ και μοναδικές υπηρεσίες οι οποίες θα απογειώνουν την εμπειρία των επισκεπτών.

Αυτό το μεγαλεπήβολο έργο, αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον τομέα του τουρισμού, συμβάλλοντας στην άμβλυνση προβλημάτων που συνδέονται με την εξάρτηση από συγκεκριμένες αγορές ή την εποχικότητα. Το  INTERCONTINENTAL LIMASSOL HOTEL, τοποθετεί την Κύπρο στον χάρτη ενός τεράστιου οργανισμού με εκατομμύρια μέλη, που θα φέρει νέους επισκέπτες από διαφορετικούς προορισμούς, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του έργου, θα έχει η εταιρεία Sunnyseeker Hotels, η οποία θα παρέχει την καθοδήγηση και τεχνική υποστήριξη για την κατασκευή και λειτουργία του ξενοδοχείου σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Intercontinental Hotel Group.

Intercontinental Hotel Group

Με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, σε στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες, τα ξενοδοχεία της Intercontinental Hotel Group ξεχωρίζουν για την παροχή υπηρεσιών στο ψηλότερο επίπεδο τόσο σε επισκέπτες ταξιδιών αναψυχής, όσο και σε εταιρικούς επισκέπτες.

Σε κάθε ξενοδοχείο της Intercontinental Hotel Group, κάθε διεθνές ταξίδι είναι μια αξέχαστη εμπειρία, το «Intercontinental Life», το οποίο χαρακτηρίζεται από τη μαγεία και τις συγκινήσεις που προσφέρουν συναρπαστικοί προορισμοί, συνδυάζοντας την διεθνή τεχνογνωσία και την τοπική κουλτούρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα InterContinental® Hotels & Resorts είναι το πρώτο διεθνές brand ξενοδοχείων πολυτελείας, περιλαμβάνοντας πρωτοποριακούς προορισμούς εδώ και δεκαετίες. Κάθε ξενοδοχείο, και ένας ξεχωριστός προορισμός με ιδιαίτερο στυλ και ατμόσφαιρα, από ιστορικά κτίρια σε υπερσύγχρονα στολίδια και εκπληκτικά resorts σε κάθε γωνιά της υφηλίου.

Όμιλος Εταιρειών Φραντζή

Από το 1983, ο Όμιλος Εταιρειών Φραντζή, πρωτοπορεί, εξελίσσεται και επιτυγχάνει τους στόχους του στους τομείς των αυτοκινήτων και ανάπτυξης γης, συνδυάζοντας πάντα τον επαγγελματισμό με τις αξίες της οικογένειας. Με αυτή ακριβώς τη συνταγή που ακολουθεί,  μπαίνει δυναμικά στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, με την ανέγερση του INTERCONTINENTAL LIMASSOL HOTEL.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ