Powered by

Τα εστιατόρια που θα δούμε στο Amanti, a MadeForTwo Hotel

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο opening του πολυτελές θέρετρου «Amanti, a MadeForTwo Hotel» στην Αγία Νάπα έχει ξεκινήσει.

Το νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, αποκλειστικά για ζευγάρια, του ομίλου Kanika Hotels & Resorts, θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάη.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες πολυτελείας που θα προσφέρει, το Amanti έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της υψηλής γαστρονομίας.

Διαβάστε ακόμα: 

Ευπρόσδεκτοι, αλλά δεν αρκούν οι Ουκρανοί εργαζόμενοι  

Μ. Κυναιγείρου: Ράλι αυξήσεων και πλήγμα στα ακίνητα λόγω Ρωσίας

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το MadeForTwo Half- Board Premium, που περιλαμβάνει τις καινοτόμες γαστρονομικές δημιουργίες της βραβευμένης ομάδας Kanika και του Michelin Star Chef, Theodor Falser.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει τέσσερα επώνυμα εστιατόρια σερβίρουν εκλεκτά μενού εμπνευσμένα από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.

  • Ezaria

Το εστιατόριο Ezaria, εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, θα σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε μπουφέ.

 

Σχεδιάστηκε γύρω από την ιδέα της ανοιχτής κουζίνας και έρχεται για να προσφέρει φρέσκα πιάτα που φτιάχνονται επί τόπου.

  • Nocturne

Με μενού σχεδιασμένο από Michelin Star Chef, το εστιατόριο Nocturne έρχεται για να αποτελέσει ένα πολυτελή προορισμό για ρομαντικό δείπνο και την κατάλληλη επιλογή για όσους αγαπούν τη μεσογειακή κουζίνα.

Θα προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία επτά πιάτων, συνοδευόμενη από εκλεκτή  ζωντανή μουσική πιάνου.

  • Immenso Restaurant

Το Immenso Restaurant θα προσφέρει ένα à la carte μενού για δείπνο με μοντέρνα ασιατική και περουβιανή μίξη, φτιαγμένη από τον Michelin Star Chef, Theodor Falser.

Η εκπληκτική θέα της θάλασσας, του ήλιου και του φεγγαριού διαμορφώνουν μια ειδικά σχεδιασμένη ρομαντική ατμόσφαιρα. 

  • Fort-O-Lana

Η κυπριακή κουζίνα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις επιλογές εστιατορίων του πολυτελούς θερέτρου.

Το εστιατόριο Fort-O-Lana, προσεγγίζει πρωτοποριακά τον παραδοσιακό μεζέ, με πιάτα από ορεκτικά μέχρι κυρίως και επιδόρπια.


 
  • Ειδικοί mixologist στα bar

Όσον αφορά τα bars, το ξενοδοχείο θα διαθέτει δύο διαφορετικά, το The Loynge και το Selene Bar, ώστε να καλύπτει όλες τις ιδιοσυγκρασίες.

Αξιοσημείωτο ότι οι καινοτόμες ιδέες αναπτύχθηκαν από ειδικούς mixologists.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν premium μπύρες, επώνυμα κοκτέιλ και ειδικά ποτά. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, μπορούν να επιλέξουν από latte μέχρι σαμπάνια.  

Δειτε Επισης

Οι δέκα βασικότεροι «αιμοδότες» της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου το πρώτο μισό του χρόνου
ΕΤΑΠ Πάφου: Έπιασε δουλειά ο Μίτας-Παρέλαβε την προεδρία για τη διετία 2025-2027
Ο προορισμός που προτείνει η Emirates...Ντουμπάι για άνεση, εξερεύνηση και υψηλού επιπέδου εμπειρίες
Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο κυπριακός τουρισμός-Άγγιξαν τα δύο εκατ. οι αφίξεις το πρώτο εξάμηνο
Μια νέα εμπειρία απόδρασης στις βίλες και τα bungalows του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli (pics)
Παραμένει σε αναπτυξιακή τροχιά η EasyJet-Πιέσεις στα κέρδη από καύσιμα και απεργίες
Κοινό μέτωπο ΠΑΣΥΞΕ-ΣΤΕΚ… Να διαφυλαχθεί η εργασιακή ομαλότητα και σταθερότητα στα ξενοδοχεία
Wizz Air: Ενισχύει τον στόλο της με Airbus A321XLR-Το πρώτο στο είδος του που εγγράφεται στην Ευρώπη (pics)
Σε περιπέτειες καλοκαιριάτικα η ξενοδοχειακή βιομηχανία-Προειδοποιεί με απεργιακά μέτρα η ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ
Σπουδαία διάκριση για την Ελλάδα-Αναδείχθηκε καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός στα The Telegraph Travel Awards 2025