Powered by

Τα εστιατόρια που θα δούμε στο Amanti, a MadeForTwo Hotel

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο opening του πολυτελές θέρετρου «Amanti, a MadeForTwo Hotel» στην Αγία Νάπα έχει ξεκινήσει.

Το νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, αποκλειστικά για ζευγάρια, του ομίλου Kanika Hotels & Resorts, θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάη.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες πολυτελείας που θα προσφέρει, το Amanti έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της υψηλής γαστρονομίας.

Διαβάστε ακόμα: 

Ευπρόσδεκτοι, αλλά δεν αρκούν οι Ουκρανοί εργαζόμενοι  

Μ. Κυναιγείρου: Ράλι αυξήσεων και πλήγμα στα ακίνητα λόγω Ρωσίας

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το MadeForTwo Half- Board Premium, που περιλαμβάνει τις καινοτόμες γαστρονομικές δημιουργίες της βραβευμένης ομάδας Kanika και του Michelin Star Chef, Theodor Falser.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει τέσσερα επώνυμα εστιατόρια σερβίρουν εκλεκτά μενού εμπνευσμένα από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.

  • Ezaria

Το εστιατόριο Ezaria, εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, θα σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε μπουφέ.

 

Σχεδιάστηκε γύρω από την ιδέα της ανοιχτής κουζίνας και έρχεται για να προσφέρει φρέσκα πιάτα που φτιάχνονται επί τόπου.

  • Nocturne

Με μενού σχεδιασμένο από Michelin Star Chef, το εστιατόριο Nocturne έρχεται για να αποτελέσει ένα πολυτελή προορισμό για ρομαντικό δείπνο και την κατάλληλη επιλογή για όσους αγαπούν τη μεσογειακή κουζίνα.

Θα προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία επτά πιάτων, συνοδευόμενη από εκλεκτή  ζωντανή μουσική πιάνου.

  • Immenso Restaurant

Το Immenso Restaurant θα προσφέρει ένα à la carte μενού για δείπνο με μοντέρνα ασιατική και περουβιανή μίξη, φτιαγμένη από τον Michelin Star Chef, Theodor Falser.

Η εκπληκτική θέα της θάλασσας, του ήλιου και του φεγγαριού διαμορφώνουν μια ειδικά σχεδιασμένη ρομαντική ατμόσφαιρα. 

  • Fort-O-Lana

Η κυπριακή κουζίνα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις επιλογές εστιατορίων του πολυτελούς θερέτρου.

Το εστιατόριο Fort-O-Lana, προσεγγίζει πρωτοποριακά τον παραδοσιακό μεζέ, με πιάτα από ορεκτικά μέχρι κυρίως και επιδόρπια.


 
  • Ειδικοί mixologist στα bar

Όσον αφορά τα bars, το ξενοδοχείο θα διαθέτει δύο διαφορετικά, το The Loynge και το Selene Bar, ώστε να καλύπτει όλες τις ιδιοσυγκρασίες.

Αξιοσημείωτο ότι οι καινοτόμες ιδέες αναπτύχθηκαν από ειδικούς mixologists.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν premium μπύρες, επώνυμα κοκτέιλ και ειδικά ποτά. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, μπορούν να επιλέξουν από latte μέχρι σαμπάνια.  

Δειτε Επισης

Σε έμπειρα χέρια η προεδρία του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών-Το who is who του Μιχάλη Παναγίδη
Μια ομιλία πηγή έμπνευσης και σαφής οδοδείκτης για το προσωπικό της Logicom από τον Βαρνάβα Ειρήναρχο
I-STARS: Κορυφαία παραδείγματα ευρωπαϊκών βιώσιμων πρακτικών στον τομέα του τουρισμού
Το SIL Accelerator της KPMG Κύπρου: Όσα δήλωσαν οι επικεφαλής του προγράμματος στο IN Business TV (video)
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Υπεραγορών-Πρόεδρος ο Μιχάλης Παναγίδης
Ξεπέρασε τις 550.000 η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια τον Ιανουάριο-Αύξηση στη Λάρνακα, μείωση στην Πάφο
Διαφωνούν με την μείωση των ωραρίων λειτουργίας τους τα κέντρα αναψυχής-«Ανησυχία για το μέλλον επιχειρήσεων»
Αναβάθμιση από S&P’s και στην επενδυτική βαθμίδα η Τράπεζα Κύπρου
Ισπανία: Ο τουρισμός οδηγεί την οικονομική ανάπτυξή της-Νέα αύξηση αφίξεων και εσόδων το 2025
Ιστορίες και βιώματα μιας 17χρονης πορείας στο κυπριακό επιχειρείν...Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης μοιράζεται εμπειρίες