Μια νέα γκαλερί φαγητού έρχεται στη Στασικράτους

Μία νέα γκαλερί φαγητού αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους της πελάτες περί τις αρχές Απριλίου, στην αναπλασμένη οδό Στασικράτους στη Λευκωσία.

Πρόκειται για την «Stasikratous Food Gallery», η οποία θα προσφέρει πιάτα για όλες τις γευστικές προτιμήσεις, εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα.

Σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, o ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Δήμος Γεωργιάδης, αναφέρεται στο νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, ξεδιπλώνοντας την ιδέα και την προσέγγιση πίσω από τη νέα γκαλερί.

Διαβάστε ακόμα: 

Δεν…πειράζουν τις καταθέσεις τους στην Κύπρο οι Ρώσοι

Μ. Ζαβός: Τεράστιο ενδιαφέρον από Ουκρανούς γι’ ακίνητα στην Κύπρο

Προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες του Sunset Gardens(pics)

Μενού για όλα τα γούστα
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, στο εστιατόριο θα προσφέρεται ποικιλία επιλογών για dine in, take away και delivery, που θα ικανοποιεί όλες τις διατροφικές απαιτήσεις.

«Το πλούσιο μενού της γκαλερί φαγητών στο κέντρο της Λευκωσίας, θα περιλαμβάνει burgers, ασιατική κουζίνα, σαλάτες, πίτσες, μακαρονάδες και εκλεκτές επιλογές από την κυπριακή κουζίνα. Παράλληλα, τα πρωινά θα προσφέρονται καφέδες, φρέσκοι χυμοί, σάντουιτς, yoghurts και business platters. Οι λάτρεις του παγωτού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν γευστικότατο παγωτό και special milkshakes», αναφέρει σχετικά.

Η γκαλερί θα ακολουθεί μία street food προσέγγιση, που θα αγκαλιάζει ταυτόχρονα τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, οι οποίοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν στην «healthy» γωνία του εστιατορίου.

Ένας χώρος για όλες τις ηλικίες
Στόχος της νέας food gallery είναι να προσεγγισθούν όλες οι ηλικίες.

Όπως τονίζει ο κ. Γεωργιάδης, η επιχείρηση θα εξυπηρετεί όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη βόλτα τους στο αναπλασμένο εμπορικό τρίγωνο Μακαρίου-Στασικράτους-Ευαγόρου, αλλά και τους εργαζομένους της περιοχής που θα αναζητούν γρήγορο και value-for-money φαγητό για το μεσημβρινό τους διάλειμμα ή το γεύμα τους μετά τη δουλειά.

Το όραμα υλοποιείται παρά τους υφιστάμενους περιορισμούς
Όπως αναμενόταν, οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης, δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το νέο εγχείρημα. Όπως υποδεικνύει ο κ. Γεωργιάδης, τόσο η έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο κι οι αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών, ανεβάζουν το κόστος παραγωγής, γεγονός που αντανακλάται στην τελική τιμή που επωμίζονται οι πελάτες των εστιατορίων.

Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος που είχε τεθεί εξ αρχής, ο συνδυασμός, δηλαδή, καλής ποιότητας φαγητού και προσιτών τιμών, παραμένει ανεπηρέαστος.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή τη νοοτροπία, παρ’ όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αυτό το διάστημα», λέει με έμφαση ο κ. Γεωργιάδης.

Με πυξίδα την πρωτοτυπία
Η «Stasikratous Food Gallery» έρχεται να καλύψει ένα κενό που παρατηρείται στον χώρο της εστίασης, ήτοι την έλλειψη χώρων που να ικανοποιούν όλες τις γαστρονομικές απαιτήσεις, χωρίς υποχωρήσεις κι επιφυλάξεις.

Ο Δήμος Γεωργιάδης υπόσχεται έναν χώρο που να καλύπτει όλες τις γευστικές προτιμήσεις κι ανάγκες, ο οποίος, ταυτόχρονα, θα δίνει ελευθερία στους πελάτες να επιλέξουν μεταξύ πολλών επιλογών φρέσκου και ποιοτικού φαγητού, σε προσιτές τιμές.

*Το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις αρχές Απριλίου. Το ωράριο λειτουργίας του θα εκτείνεται από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ