Powered by

Sapphire: Τελευταία ευκαιρία για Limited Edition Penthouse στο Del Mar

To πολυβραβευμένο Limassol Del Mar, μια κοινοπραξία των Ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές την ευκαιρία να βιώσουν έναν αναβαθμισμένο τρόπο ζωής, με τη συλλογή των δυόροφων ρετιρέ.

Τα penthouses έχουν δανειστεί το όνομά τους από τα πολυτιμότερα πετράδια του κόσμου, το καθένα από τα οποία είναι επανδρωμένα με μαρμάρινες λεπτομέρειες και γρανίτες που ταιριάζουν απόλυτα στο όνομα και τη χάρη του κάθε πετραδιού.

 

Διαβάστε ακόμα: 

Η ακτινογραφία των επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο

Πότε τερματίζεται η μονοδρόμηση της λεωφόρου Μακαρίου

IN Business Awards 2021: Οι υποψήφιοι σε τουρισμό, ψυχαγωγία, εστίαση

Έρχονται τα 2α Carob Awards

Σε δύο ορόφους
The Sapphire Penthouse - το τεσσάρων υπνοδωματίων ρετιρέ που φέρει το όνομα του Ζαφειριού καταλαμβάνει δύο ορόφους και βρίσκεται στον 17ο όροφο. Στον κάτω όροφο, διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωματία με ενσωματωμένα μπάνια, ευρύχωρο καθιστικό και μεγάλα παράθυρα που ανοίγουν στην ιδιωτική βεράντα και προσφέρουν μοναδική θέα.

Ο πάνω όροφος φιλοξενεί ένα επιπλέον δωμάτιο με ενσωματωμένο οικογενειακό μπάνιο, διατέθει έναν δεύτερο εξωτερικό χώρο με πισίνα, με βεράντα για ηλιοθεραπεία και στεγασμένο χώρο με εξωτερική κουζίνα για δείπνα με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα πρότυπο σπα ανοίγει προσεχώς στο Le Plaza Del Mar


Επιχειρηματίας μόδας βρίσκει το πολυτελές Limassol Del Mar
 

Το κάθε ρετιρέ διαμέρισμα είναι επιπλωμένο με κομμάτια από την αποκλειστική συλλογή του ιταλικού Οίκου Gianfranco Ferré Home. Η άνετη κομψότητα διαχέεται στην κουζίνα ιταλικής προέλευσης από την Arclinea με επιφάνειες από γρανίτη και εντοιχισμένες συσκευές Miele, ενώ κάθε μπάνιο είναι εξοπλισμένο με εξατομικευμένες ντουλάπες, ντελικάτα μωσαϊκά με τελειώματα Duravit και Hansgrohe.

Από τα 1,400 τ.μ. υψηλών προδιαγραφών κοινόχρηστων χώρων, συμπεριλαμβανομένου ενός Bistro για τους ενοίκους και ενός spa χαλάρωσης, όπου οι ένοικοι μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από αναζωογονητικές θεραπείες, μέχρι την πρόσβαση σε προσωπικό σοφέρ ή γυμναστή, υπάρχουν αναρίθμητες δυνατότητες για όσους επέλεξαν το Limassol Del Mar. Οι εγκαταστάσεις συμπληρώνονται από τις υπηρεσίες πέντε αστέρων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία θυρωρού.

Οι ένοικοι του Limassol Del Mar θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαμβάνουν έναν ζωηρό προορισμό για ψώνια και φαγητό στη Λεμεσό, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

 

Το Le Plaza Del Mar θα φιλοξενεί πολυτελείς μπουτίκ στο ισόγειό της,  ενώ παράλληλα κάτοικοι και φιλοξενούμενοι θα μπορούν να απολαμβάνουν γαστρονομικές επιλογές και κοκτέιλ με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Δειτε Επισης

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου