Τα εκλεπτυσμένα εστιατόρια στα ξενοδοχεία της Κύπρου (pics)

Αρκετά από τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κύπρο επέλεξαν να υιοθετήσουν ένα ξεχωριστό concept στα εστιατόριά τους, ώστε να διαφοροποιηθούν στην ανταγωνιστική αγορά του τουρισμού και της εστίασης.

Τόσο το μοναδικό τους design όσο και η υψηλή γαστρονομία που προσφέρουν, κάνει τα εστιατόρια αυτά να ξεχωρίζουν.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τα πιο σικάτα εστιατόρια που βρίσκονται στα πολυτελή ξενοδοχεία της Κύπρου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κατώτατος μισθός και πώς τον βλέπουν ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

Ι. Φιάκκου: Εγγύηση για βιώσιμη ανάπτυξη η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό

  • Golden Monkey Thai Restaurant

Το Golden Monkey βρίσκεται στο ισόγειο του The Tower Limassol, τον πύργο του St Raphael Resort & Marina, και άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2021.

Προσφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με Ταϊλανδέζικα πιάτα για τους λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας.

Το μενού είναι ειδικά διαμορφωμένο από ταϊλανδούς chef εμπνευσμένο από μοναδικά πιάτα με γνήσια υλικά.

Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο προσφέρει ένα ταξίδι από την παραδοσιακή και αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα, σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένη ταϊλανδέζικη αρχιτεκτονική και χειροποίητα έργα τέχνης.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα είδη κρέατος, ψαριών, μοναδικές χορτοφαγικές επιλογές, καθώς και δροσερά signature κοκτέιλ.
 

  • Seasons Oriental

Πρόκειται για ένα αυθεντικό κινέζικο εστιατόριο στο κάτω lobby του πεντάστερου Four Seasons Hotel στη Λεμεσό, το οποίο συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική.

Οι γαστρονομικές συνταγές από την Άπω Ανατολή μαζί με την εκλεπτυσμένη εσωτερική διακόσμηση προσδίδουν ένα κομψό περιβάλλον στο εστιατόριο.

  • Thalassa

Πρόκειται για ένα σικάτο εστιατόριο στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, ιδανικό για τους λάτρεις των θαλασσινών. 

Το μενού περιλαμβάνει τη βραβευμένη κουζίνα του υπαίθριου εστιατορίου Limanaki, επίσης του Amathus, αλλά είναι και εμπλουτισμένο και με άλλα δικά του πιάτα.  

Μερικά από τα πιάτα που προσφέρει, είναι τα φρεσκοτυλιγμένα sushi, χαβιάρι και στρείδια καθώς και η φημισμένη αστακομακαρονάδα.  

  • Matsuhisa Limassol

Ο παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa και το ξενοδοχείο Amara, ένωσαν δυνάμεις για να θέσουν νέα πρότυπα στη γαστρονομική ζωή της Κύπρου με την εισαγωγή του Matsuhisa Limassol.

Ο χώρος, σχεδιασμένος από τον David Rockwell, περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια που σε συνδυασμό με την παραθαλάσσια θέα της Λεμεσού, δημιουργούν μια κομψή ατμόσφαιρα.

Το μενού του προσφέρει μια μοναδική ιαπωνική - περουβιανή γαστρονομική εμπειρία με μια εξατομικευμένη σειρά πιάτων πιάτα της Nobu.

  • Mathis by the sea

Το Mathis by the sea βρίσκεται στο πολυτελές θέρετρο της Λεμεσού, Parklane Resort & Spa.

Η μοναδική γαστρονομική εμπειρία εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο και την ιταλική κουζίνα σε συνδυασμό με τη παραθαλάσσια θέα, προσδίδουν ένα μοναδικό concept.

Το μενού είναι ειδικά σχεδιασμένο από τον δημοφιλή σεφ Reto Mathis.

 

  • Scale Restaurant

Στο ισόγειο του Map Hotel στη Λευκωσία βρίσκεται το εστιατόριο Scale, μια άνετη γευστική εμπειρία γεμάτη με τον πλούσιο πολιτισμό της περιοχής της Μεσογείου.

Προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία εμπνευσμένη από τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα.

Εκτός από το πλούσιο μενού που διαθέτει, το οποίο επιμελείται από σεφ παγκόσμιας κλάσης, το Scale προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από κρασιά και επώνυμα κοκτέιλ.

  • Marbre Fusion Grill

Το εστιατόριο Marbre Fusion Grill βρίσκεται στο ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία βασισμένη στο grill concept, ιδανική για τους λάτρης του καλού φαγητού.

Ο σεφ του εστιατορίου είναι ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο οποίος ετοιμάζει μοναδικά αργεντίνικα πιάτα μπάρμπεκιου.

  • Basiliko

Σε ένα concept ζεστού σπηλαίου, το εστιατόρια Basiliko που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Anassa στην Πόλη Χρυσοχούς, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικά πιάτα εμπνευσμένα από Ασία.

Το ρομαντικό βυθισμένο σπήλαιο σερβίρει γκουρμέ ασιατική κουζίνα. Από μαλακές μπουκιές από καβούρι της Αλάσκας μέχρι λιωμένο βόειο κρέας Tataki, το ρομαντικό βυθισμένο σπήλαιο, επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες για την ασιατική κουζίνα.

  • Immenso

Το εστιατόριο Immenso βρίσκεται στο rooftop του made for two ξενοδοχείου Amavi στην Πάφο και εγγυάται μια εξαιρετική γευστική εμπειρία σε συνδυασμό με την παραθαλάσσια θέα.

 

Το à la carte μενού έχει αναπτυχθεί από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σύμβουλο σεφ της Amavi, Theodor Falser, και εστιάζει στην ασιατική fusion κουζίνα.

Εμπνευσμένο από ιαπωνικές και περουβιανές γεύσεις γνωστές ως Nikkei, φημίζεται για το φρέσκο sushi, τα nigiri & rolls, το tiradito και Kushiyaki.

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024