Ποντάρει στη διαχείριση ξενοδοχείων τρίτων η Louis

InBusinessNews  23/10/2021 06:35
Ποντάρει στη διαχείριση ξενοδοχείων τρίτων η Louis

Ποντάρει στη διαχείριση ξενοδοχείων τρίτων η Louis

InBusinessNews  23/10/2021 06:35

Στην πολιτική της διαχείρισης ξενοδοχείων που ανήκουν σε τρίτους εστιάζει και για το επόμενο διάστημα ο όμιλος Louis, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο κίνδυνος και για να επέλθει η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους μετόχους κατά τη γενική συνέλευση του ομίλου, ο πρόεδρος της Louis PLC, Κωστάκης Λοΐζου, ανέφερε- μεταξύ άλλων- ότι η πολιτική αυτή, δηλαδή της διαχείρισης ξενοδοχείων που ανήκουν σε τρίτους, μειώνει τον κίνδυνο και αποτελεί συγχρόνως και ένα τρόπο για περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας. «Αφού», εξήγησε, «χωρίς να δεσμεύουμε τα υφιστάμενα κεφάλαια ή να χρειάζεται να εξεύρουμε νέα, δίνεται η δυνατότητα να αναλάβουμε τη διαχείριση περισσότερων ξενοδοχείων».

Την ίδια ώρα, ο Κωστάκης Λοΐζου έκανε αναφορά στα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο πορτφόλιο του ομίλου και επιφυλάχθηκε για τα επόμενα, αναλόγως των εξελίξεων με την πανδημία.

Διαβάστε ακόμα:


Η ιστορική Eleon επιστρέφει-Από ποιους και πώς θα αξιοποιηθεί


Κ. Παρπούνας: Η στρατηγική συνεργασία με Grant Thornton Κύπρου

FUELHOUSE: Μια διαφορετική εμπειρία εκγύμνασης

Αναφέρθηκε ειδικότερα στη λειτουργία του υπό μακροχρόνια ενοικίαση Asterion Suites & Spa στα Χανιά Κρήτης, μιας πεντάστερης ξενοδοχειακής μονάδας με δυναμικότητα 67 σουίτες. Τον προσεχή χειμώνα, όπως είπε εξάλλου, η Louis Hotels έχει στα πλάνα της την ανακαίνιση και αναβάθμιση του boutique ξενοδοχείου της, Mykonos Theoxenia. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναλάβει με μακροχρόνια ενοικίαση τη διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου «Once in Mykonos», το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο του 2022.

Διαβάστε εδώ: Η Louis Hotels ανέλαβε το πεντάστερο «Once in Mykonos»

«Δυστυχώς, λόγω των εξελίξεων με την πανδημία του κορωνοϊού, πολλοί σχεδιασμοί έχουν καθυστερήσει ή αναβληθεί. Πιστεύουμε όμως, τόσο στον κυπριακό όσο και στον ελληνικό τουρισμό, και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας και στις δύο αυτές χώρες», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας, ο κ. Λοΐζου σημείωσε πως «αναμένουμε ότι σύντομα θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα projects».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας