Ποντάρει στη διαχείριση ξενοδοχείων τρίτων η Louis

Στην πολιτική της διαχείρισης ξενοδοχείων που ανήκουν σε τρίτους εστιάζει και για το επόμενο διάστημα ο όμιλος Louis, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο κίνδυνος και για να επέλθει η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους μετόχους κατά τη γενική συνέλευση του ομίλου, ο πρόεδρος της Louis PLC, Κωστάκης Λοΐζου, ανέφερε- μεταξύ άλλων- ότι η πολιτική αυτή, δηλαδή της διαχείρισης ξενοδοχείων που ανήκουν σε τρίτους, μειώνει τον κίνδυνο και αποτελεί συγχρόνως και ένα τρόπο για περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας. «Αφού», εξήγησε, «χωρίς να δεσμεύουμε τα υφιστάμενα κεφάλαια ή να χρειάζεται να εξεύρουμε νέα, δίνεται η δυνατότητα να αναλάβουμε τη διαχείριση περισσότερων ξενοδοχείων».

Την ίδια ώρα, ο Κωστάκης Λοΐζου έκανε αναφορά στα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο πορτφόλιο του ομίλου και επιφυλάχθηκε για τα επόμενα, αναλόγως των εξελίξεων με την πανδημία.

Διαβάστε ακόμα:

Η ιστορική Eleon επιστρέφει-Από ποιους και πώς θα αξιοποιηθεί


Κ. Παρπούνας: Η στρατηγική συνεργασία με Grant Thornton Κύπρου

FUELHOUSE: Μια διαφορετική εμπειρία εκγύμνασης

Αναφέρθηκε ειδικότερα στη λειτουργία του υπό μακροχρόνια ενοικίαση Asterion Suites & Spa στα Χανιά Κρήτης, μιας πεντάστερης ξενοδοχειακής μονάδας με δυναμικότητα 67 σουίτες. Τον προσεχή χειμώνα, όπως είπε εξάλλου, η Louis Hotels έχει στα πλάνα της την ανακαίνιση και αναβάθμιση του boutique ξενοδοχείου της, Mykonos Theoxenia. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναλάβει με μακροχρόνια ενοικίαση τη διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου «Once in Mykonos», το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο του 2022.

Διαβάστε εδώ: Η Louis Hotels ανέλαβε το πεντάστερο «Once in Mykonos»

«Δυστυχώς, λόγω των εξελίξεων με την πανδημία του κορωνοϊού, πολλοί σχεδιασμοί έχουν καθυστερήσει ή αναβληθεί. Πιστεύουμε όμως, τόσο στον κυπριακό όσο και στον ελληνικό τουρισμό, και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας και στις δύο αυτές χώρες», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας, ο κ. Λοΐζου σημείωσε πως «αναμένουμε ότι σύντομα θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα projects».

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ