Η ιστορική Eleon επιστρέφει-Από ποιους και πώς θα αξιοποιηθεί

InBusinessNews  23/10/2021 06:30
Η ιστορική Eleon επιστρέφει-Από ποιους και πώς θα αξιοποιηθεί

Η ιστορική Eleon επιστρέφει-Από ποιους και πώς θα αξιοποιηθεί

InBusinessNews  23/10/2021 06:30

Ένας από τους πλέον εμβληματικούς χώρους, σήμα κατατεθέν της Λευκωσίας και άμεσα ταυτισμένος με τη ψυχαγωγία και την αναψυχή των κατοίκων της πρωτεύουσας για πολλές δεκαετίες, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ετοιμάζεται να επιστρέψει και να αποκτήσει και πάλι ζωή. 

Ο λόγος για το Eleon Leisure Park(σ.σ. τη γνωστή ιστορική πισίνα Eleon στην Έγκωμη), που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του InBusinessNews αποκτά νέο διαχειριστή.  

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, το Eleon Leisure Park έχει περάσει μέσω ενοικίασης στη διαχείριση του επιχειρηματία Μάριου Πολυκάρπου, ιδιοκτήτη του boutique hotel της Λευκωσίας ΜAP ΗΟΤΕL, που βρίσκεται στην λεωφόρο Στασίνου (σ.σ. στον χώρο όπου στεγαζόταν παλαιότερα το νυχτερινό club Zoo).

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η επένδυση στο εδώ και μερικά χρόνια εγκαταλελειμμένο Eleon Leisure Park δεν θα αφορά την αξιοποίηση του χώρου απλώς ως πισίνα, αλλά σε αυτόν θα προσφέρεται ένας συνδυασμός υπηρεσιών.


Διαβάστε ακόμα:

Ποντάρει στη διαχείριση ξενοδοχείων τρίτων η Louis

Κ. Παρπούνας: Η στρατηγική συνεργασία με Grant Thornton Κύπρου

FUELHOUSE: Μια διαφορετική εμπειρία εκγύμνασης

Οι ίδιες πηγές ωστόσο, μιλώντας στο InBusinessNews, δεν θέλησαν επί του παρόντος να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους σχεδιασμούς για την τελική μορφή που θα αποκτήσει και ποιες υπηρεσίες θα παρέχονται στον χώρο, υποδεικνύοντας πως είναι πρόωρο να αποκαλυφθεί η ακριβής του χρήση. Και αυτό δεδομένου πως, μεταξύ άλλων, εκκρεμεί η εξασφάλιση των σχετικών αδειών.   

Η ιστορία... 

Το Eleon Leisure Park, η πισίνα Eleon, ξεκίνησε να λειτουργεί στη Λευκωσία περί τα τέλη της δεκαετίας του 1970, δροσίζοντας για χρόνια ολόκληρα τα καυτά καλοκαίρια της πρωτεύουσας και των κατοίκων της. 

Ένας μοναδικός πολυχώρος διασκέδασης, μια όαση 10.000 τ.μ. μέσα σε 200 και πλέον πανάρχαιες ελιές γύρω από μια πισίνα με κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά, αποτελούσε ίσως τον πιο hot, εντός Λευκωσίας, καλοκαιρινό προορισμό των πρωτευουσιάνων. Διέθετε καφεστιατόριο με διεθνή κουζίνα, ενώ εκεί πραγματοποιούνταν επίσης γάμοι, βαφτίσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Το καλοκαίρι του 2018 θα ήταν όμως το τελευταίο που η Eleon θα υποδεχόταν τους χιλιάδες επισκέπτες της...    

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας