Δέκα ξενοδοχεία στην Κύπρο μόνο για ενήλικες

Αρκετά ξενοδοχεία της Κύπρου προσφέρουν διαμονή μόνο σε ενήλικους επισκέπτες, οι οποίοι αποζητούν πιο χαλαρές και γαλήνιες διακοπές.

Εφαρμόζοντας το concept "adults only", τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα είναι εξειδικευμένα στην εξυπηρέτηση ενηλίκων.

Το InBusinessNews επέλεξε και σας παρουσιάζει δέκα από τα ξενοδοχεία, τα οποία δέχονται στις εγκαταστάσεις τους άτομα συνήθως άνω των 16 ή των 18 ετών.

Amarande
Τις πόρτες του άνοιξε στα μέσα Ιουλίου το καινούργιο ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

 

Το Amarande είναι ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, ιδιοκτησίας της Bella Napa Hotels Ltd, το οποίο λειτούργησε πλήρως ανανεωμένο, στη Λεωφόρο Κρύου Νερού.

Έπειτα από ανακατασκευή και ριζική ανακαίνιση του Bella Napa Bay Hotel, της κατασκευής πρόσθετων νέων εγκαταστάσεων και ενός πέμπτου ορόφου που αύξησε τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών, η ξενοδοχειακή μονάδα υποδέχθηκε ξανά τους επισκέπτες της.

Διαβάστε ακόμη: 

Στο νέο τεύχος του IN Business: Ο απόλυτος θεσμός του ευ επιχειρείν

Στήριγμα για περισσότερες από 20 000 ΜμΕ η Ελληνική Τράπεζα (video)

The King Jason Protaras
Πρόκειται για ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων σχεδιασμένο για ενήλικες στην Κύπρο, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Fig Tree Bay, μια από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης.

Μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τον πεζόδρομο του Πρωταρά, το ξενοδοχείο είναι μέρος της The King Jason Collection, μιας πολυτελούς μάρκας τεσσάρων αστέρων και πολυτελών ξενοδοχείων που ειδικεύεται στην προσφορά αναβαθμισμένων, all-inclusive διακοπών στην Κύπρο.

 

The King Jason Paphos
Το πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρωνυ βρίσκεται περίπου 1χλμ. από το λιμάνι της Πάφου και μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το King's Avenue Mall.

 

Η ήσυχη τοποθεσία του είναι ιδανική για όσους θέλουν απλά να απολαύσουν τη φύση και να χαλαρώσουν περπατώντας στον παραλιακό δρόμο της Κάτω Πάφου.

 

Louis Ivi Mare
Το ξενοδοχείο αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της Elegant συλλογής των ξενοδοχείων της Louis Hotels της οποίας τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, τα ευρύχωρα δωμάτια, η διακόσμηση και η προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Βρίσκεται στην παραλία της Κάτω Πάφου και με τον συνδυασμό εξαιρετικής προσωπικής εξυπηρέτησης, καλαίσθητης διακόσμησης, πολυτελών δωματίων και ειδικών ήσυχων χώρων, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την κομψότητα, την άνεση και το στιλ.

 

Amavi
Το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων είναι μέλος του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό τον Μάρτιο του 2019.

 

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο στην Κύπρο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια και αποτελεί τη ναυαρχίδα του brand Made for Two της Kanika.

Το πολυτελές ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό προορισμό για ζευγάρια και ερωτευμένους.

 

Sunise Jade
Μέλος της Sunrise Hotels, το Sunrise Jade, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο adults only, το οποίο βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο του Πρωταρά.

 

Η κομψότητα αντικατοπτρίζεται μέσα από όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ηρεμίας ιδανικό για ζευγάρια.

Διαθέτει μεταξύ άλλων 158 δωμάτια πολυτελείας, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, κέντρο SPA και αίθουσα συνεδριάσεων.

 

Atlantica Bay
Το Atlantica Bay είναι ένα πολυτελές καταφύγιο, στη Λεμεσό, το οποίο αποτελεί ιδανικό μέρος για τις διακοπές ενός ζευγαριού.

 

Το ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από ένα γαλήνιο και ήσυχο περιβάλλον με καταπράσινες εκτάσεις και μια τεράστια πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας.

 

Ciao Stelio
Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία Μακένζι, στη Λάρνακα, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία Φοινικούδες.

 

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες προσφέρουν από τον Ιούνιο του 2015 μια ποικιλία ανέσεων στα υψηλότερα πρότυπα.

 

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel
Θέτοντας στο επίκεντρο τους ενήλικες, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Constantinou Bros Hotels, διαθέτει τη δική του όμορφη αμμώδη παραλία και δύο εξωτερικές (διασυνδεδεμένες) πισίνες.

 

Ορισμένες από τις σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ξύλινα καταστρώματα, ενώ όλες οι σουίτες διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, αλλά σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο της Πάφου, το κέντρο της πόλης, τα καταστήματα και τη νυχτερινή ζωή.

 

Leonardo Crystal Cove Hotel and Spa by the Sea
Η νεότερη προσθήκη στη συλλογή Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean, το Leonardo Crystal Cove Hotel & Spa - δίπλα στη θάλασσα του Πρωταρά έχει σχεδιαστεί για παραθεριστές που αναζητούν άψογα καταλύματα, χαλαρωτική διακόσμηση, πολυτέλεια, σαγηνευτική θέα και οικειότητα.
 

 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food