Η Qatar Airways βραβεύθηκε ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς

Η Qatar Airways βραβεύθηκε ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς από τα AirlineRatings. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης κατακτήσει τα βραβεία Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Μέσης Ανατολής, Καλύτερη Τροφοδοσία και Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση. Αυτό σηματοδοτεί την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Qatar Airways βραβεύεται με το βραβείο Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση, αναγνωρίζοντας το πατενταρισμένο της προϊόν Qsuite.

Το βραβείο «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» των AirlineRatings αναγνωρίζει την καλύτερη εταιρεία στον τομέα της αεροπορίας, με έμφαση στην καινοτομία προϊόντων, το καλό δίκτυο δρομολογίων και τη συνολική ασφάλεια. Όλα τα βραβεία AirlineRatings δίνονται βάσει αυστηρών κριτηρίων αξιολόγησης που έχουν συγκεντρωθεί από επαγγελματίες του κλάδου με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα της αεροπορίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, η Αυτού Εξοχότης Κ. Akbar Al Baker, δήλωσε: «Η λήψη των βραβείων Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς, Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Μέσης Ανατολής, Καλύτερη Τροφοδοσία και Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση από τα AirlineRatings είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για την Qatar Airways. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 μηνών, η αεροπορική βιομηχανία γνώρισε μερικές από τις πιο σκοτεινές μέρες της, αλλά η Qatar Airways συνέχισε να λειτουργεί και να παραμένει δίπλα στους επιβάτες μας, παρά το γεγονός ότι πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες σταμάτησαν τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας. Η Qatar Airways συνεχίζει να πετά όλο και ψηλότερα και να θέτει πρότυπα που προσφέρουν απαράμιλλη εμπειρία στους επιβάτες, επειδή στο DNA μας είναι να κάνουμε τα πάντα με αριστεία. Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο προτύπων υγείας και ασφάλειας τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα, με υπηρεσίες 5 αστέρων στον πυρήνα της επιχείρησής μας."

Το Qsuite, ένα πατενταρισμένο προϊόν της Qatar Airways, προσφέρει μια εμπειρία πρώτης θέσης στην καμπίνα Διακεκριμένης Θέσης. Το Qsuite διαθέτει το πρώτο διπλό κρεβάτι της βιομηχανίας στην κατηγορία Διακεκριμένης Θέσης, καθώς και πάνελ ιδιωτικότητας τα οποία διαμορφώνονται, επιτρέποντας στους επιβάτες σε παρακείμενα καθίσματα να δημιουργήσουν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο, το πρώτο του είδους του στον τομέα.

 

Ως πολλαπλά βραβευμένη αεροπορική εταιρεία, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κράτους του Κατάρ συνεχίζει να ανοικοδομεί το δίκτυό του, το οποίο αποτελείτε σήμερα με περισσότερους από 140 προορισμούς. Η Qatar Airways διαθέτει επίσης ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων που προσφέρουν απεριόριστες αλλαγές στις ημερομηνίες και τους προορισμούς ταξιδιού, καθώς και επιστροφές χρημάτων χωρίς χρέωση για όλα τα εισιτήρια που θα εκδοθούν πριν από τις 31 Αυγούστου 2021 για ταξίδια που θα ολοκληρωθούν έως και τις 31 Μαΐου 2022.

 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου