Στo… «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με το Celestyal Olympia

Με το σλόγκαν «Ζήσε την εμπειρία, ζήσε το ταξίδι» εμπνευσμένο από το διάσημο ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη, «Ιθάκη», η Celestyal Cruises μέλος του Ομίλου Louis, πλέει στα πιο μαγευτικά ελληνικά τοπία.

Το δρομολόγιο του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Olympia, υπό την ονομασία «Μυθικό Αρχιπέλαγος» είναι αδιαμφισβήτητα μια μοναδική εμπειρία, καθώς συνδυάζει αναψυχή, ψυχαγωγία, αλλά και ανάδειξη της ελληνικής κληρονομιάς. Ξεκινά από τη Λεμεσό με προσεγγίσεις στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Λαύριο (Αθήνα), Θεσσαλονίκη και ακολούθως Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο.

Την ευκαιρία να ζήσει το ταξίδι της επταήμερης κρουαζιέρας στο «Μυθικό Αρχιπέλαγος», είχε το InBusinessNews, μαζί με άλλους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Celestyal Olympia – Ένα κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας  
Το Celestyal Olympia, διαθέτει 12 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 1.664 επιβάτες στις 724 άνετες και φιλόξενες του καμπίνες, 418 από τις οποίες είναι εξωτερικές ενώ διαθέτει και 21 σουίτες.

Στα τρία εστιατόρια, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν πλούσια ελληνική και μεσογειακή κουζίνα όπου υπάρχουν και χορτοφαγικές επιλογές καθώς και επιλογές χωρίς γλουτένη. Επιπρόσθετα, υπάρχουν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας εν πλω ανάμεσα στα πολλά σαλόνια, τα ευρύχωρα καταστρώματα με τις δύο μεγάλες του πισίνες, καθώς και επτά διαφορετικά μπαρ.

Διαβάστε ακόμη:

Λένε την αλήθεια οι αριθμοί για την εκτόξευση των τιμών στις κατασκευές

Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας 

Ο όμιλος Eurobank εξαγοράζει ποσοστό στην Ελληνική Τράπεζα

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και το κέντρο υγείας και ομορφιάς, τα καταστήματα  αφορολόγητων ειδών και o παιδότοπος, συμπληρώνουν την εξαιρετική εμπειρία και τις υπηρεσίες που παρέχονται στο κρουαζιερόπλοιο.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο κρουαζιερόπλοιο τηρούνται όλα τα υγειονομικά κριτήρια και φέτος λόγω της εφαρμογής αυστηρών πρωτοκόλλων, ο αριθμός των επιβατών είναι σημαντικά μειωμένος.

Οι άνετες εγκαταστάσεις του Celestyal Olympia, σε συνδυασμό με το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας αλλά και τις μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις και την απεριόριστη κατανάλωση κλασσικών ποτών, προσφέρουν στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία.

Μέσα από τις εκδρομές που οργανώνει η Celestyal Cruises σε κάθε προορισμό, αναδεικνύεται η ιστορία, ο πολιτισμός και η ελληνική κουλτούρα.

Άγιος Νικόλαος – Ελούντα: Βουνό και θάλασσα μαζί
Ο γραφικός Άγιος Νικόλαος Κρήτης είναι ένας μοναδικός προορισμός αφού συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Ορόσημο για την πόλη, αποτελεί η λίμνη «Βουλιαγμένη».

 

Η Ελούντα, φημίζεται σε όλο το Αιγαίο για τους πανέμορφους καταπράσινους λόφους. Είναι ευδιάκριτο το νησί της Σπιναλόγκας όπου μέχρι το 1957 φιλοξενούσε την αποικία των λεπρών.

Η ιστορική Αθήνα  
Δε χρειάζονται συστάσεις για την αγαπημένη πόλη των Κυπρίων, και όχι μόνο, που πήρε το όνομά της από τη θεά της σοφίας και του πολέμου. Η ομορφιά και η λάμψη της, μένουν αναλλοίωτες με το πέρασμα των χρόνων. Η Celestyal Cruises, προσφέρει την ευκαιρία για ξενάγηση στο επιβλητικό μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο άνοιξε τις πύλες του το 2009.

 

Θεσσαλονίκη – Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας
Η πανοραμική Θεσσαλονίκη αποτελεί τη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας και θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας και η πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Συνδυάζει ομορφιά, θέα, πολιτισμό και πλούσια ιστορία καθώς ήταν η πλουσιότερη πόλη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Οι επιβάτες της κρουαζιέρας, έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης και να απολαύσουν τις παραδοσιακές γεύσεις της μαγευτικής αυτής πόλης που χαρακτηρίζεται ως ένας «γαστρονομικός παράδεισος».

Μύκονος – Το νησί των ανέμων
Το νησί των ανέμων ήταν από τα πρώτα στην Ελλάδα που ξεκίνησε να αναπτύσσεται τουριστικά. Σήμερα, η Μύκονος αποτελεί προορισμό για αρκετούς επώνυμους και η νυχτερινή της ζωή θεωρείται από τις πιο ζωντανές στην Ευρώπη. Κατά την πολύωρη παραμονή στη Μύκονο, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και άλλα κοντινά νησιά όπως η Τήνος και η Δήλος. 
 

 

Η ρομαντική Σαντορίνη
Γνωστή για το ηφαίστειό της αλλά και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, η Σαντορίνη με τα λευκά σπίτια και με φόντο το απέραντο γαλάζιο, αδιαμφισβήτητα κόβει την ανάσα του κάθε επισκέπτη.

Η Μεσαιωνική Ρόδος
Το νησί των ιπποτών είναι το μεγαλύτερο μεταξύ των Δωδεκανήσων. Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ή αλλιώς παλαιά πόλη, όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, είναι από τις πιο διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις του κόσμου και έχει αναγνωριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.

Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται τρία κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση.

Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Το Celestyal Olympia έχει ξεκινήσει με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το Σάββατο 3 Ιουλίου μέχρι και τις 21 Αυγούστου από το λιμάνι της Λεμεσού

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ