Powered by

Τα ξενοδοχεία που επέστρεψαν ανανεωμένα

Με καινούργιο αέρα, ανανεωμένα και αναβαθμισμένα άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους κάποια από τα ξενοδοχεία της Κύπρου.

Έπειτα από μερική ή ριζική ανακαίνιση, οι ξενοδοχειακές μονάδες υποδέχθηκαν ξανά τους επισκέπτες τους.

Atlantica Aqua Blue, Almyra, Robinson Club Cyprus και Flamingo Paradise Beach Hotel είναι μόνο μερικά από τα ξενοδοχεία που επαναλειτούργησαν ανανεωμένα σε μία ακόμα ομολογουμένως δύσκολη τουριστική σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Πυρετός εργασιών στο Neo Plaza (pics)

34 σπίτια και διαμερίσματα από €43.600



Atlantica Aqua Blue
Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts ανακοίνωσε το άνοιγμα του τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείου Atlantica Aqua Blue, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το δασικό πάρκο Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 15 Ιουλίου 2021, υπό την πλήρη διαχείριση του ομίλου.

 

Με εκ βάθρων ανακαίνιση €12 εκατ., το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά απο 237 δωμάτια.

Με πληθώρα επιλογών σε τύπους δωματίων όπως δίκλινα δωμάτια, σουίτες και δωμάτια με πισίνες, το καθιστούν ιδανικό τόσο για ζευγάρια, όσο και οικογένειες.
 

Τα δωμάτια έχουν μοντέρνα χαρακτηριστικά και μεσογειακό στυλ με κύρια πηγή έμπνευσης την Μεσόγειο και τη φύση.

 

Almyra
Το Almyra, το μοναδικό κυπριακό ξενοδοχείο - μέλος της διεθνούς αλυσίδας Design Hotels, έχει τύχει πρόσφατης ανακαίνισης, με τα δωμάτια, τις σουίτες καθώς και το λόμπι να παρουσιάζουν μια εντελώς αναβαθμισμένη εικόνα.
 

Η ανακαίνιση αποτελεί προϊόν συνεργασίας της κορυφαίας Γαλλίδας σχεδιάστριας Joëlle Pléot και μιας ομάδας Κυπρίων τεχνιτών και καλλιτεχνών.

 

Η χαρακτηριστική μεσογειακή μοντέρνα εμφάνιση του Almyra αποτελείται από πολυτελείς μαρμάρινες επιφάνειες καθώς και έπιπλα κατασκευασμένα αποκλειστικά για τους χώρους του ξενοδοχείου, από ντόπιους τεχνίτες.
 

Την ίδια ώρα, σε διάφορα σημεία του χώρου, εκθέτονται έργα Κύπριων καλλιτεχνών τα οποία μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της σύγχρονης Πάφου, αποπνέοντας ένα συναίσθημα ηρεμίας και αναζωογόνησης.

 

  

Σε κοντινή απόσταση από το Almyra, βρίσκεται και το ANTASIA Beach Club, το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Ομίλου Thanos Hotels, σε μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Κάτω Πάφου.

 

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο all-day προορισμό, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του, προσφέροντα μία εμπειρία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, δίπλα στο κύμα.

 

Robinson Club Cyprus
Ένα ειδυλλιακό θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο στη Λάρνακα, με καινούργια επωνυμία και νέο άερα.

Το Robinson Club Cyprus (πρώην Aldiana) είναι παραθαλάσσιο θέρετρο, τοποθετημένο σε αμμώδη κόλπο στην Αλαμινό, λίγο έξω από τη Λάρνακα.
 

Η κάθοδος της Robinson στην Κύπρο, συμπίπτει με τα 50χρονα της διεθνούς εταιρείας και εντάσσεται στο πλαίσιο συμφωνίας, ανάμεσα στην Muskita Tourist Enterprises Ltd και τον γνωστό κολοσσό TUI AG, βάσει της οποίας η Robinson Club GmnH, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στη TUI, θα ενεργεί ως διαχειρίστρια του Resort, με τη Muskita να παραμείνει ο μοναδικός ιδιοκτήτης του.

 

Διαθέτει 322 δωμάτια και σουίτες, καθώς και ένα πλήρες φάσμα ανέσεων για οικογενειακές διακοπές. Οι επισκέπτες στο θέρετρο θα απολαύσουν την ιδιωτική παραλία του, το κέντρο ευεξίας, το γυμναστήριο, το στούντιο αεροβικής γυμναστικής, το spa για θεραπείες ομορφιάς, ενώ μπορούν να επιλέξουν να κολυμπήσουν στην εσωτερική πισίνα ή σε μια από τις δύο εξωτερικές πισίνες.

Για τους λάτρεις των σπορ το Robinson Cyprus προσφέρει επίσης, μια πλειάδα αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα τένις και πολλαπλών χρήσεων και για τους πιο τολμηρούς μαθήματα τοξοβολίας και καταδύσεων.

 

Flamingo Paradise Beach Hotel
Μία ακόμα άφιξη στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της ελεύθερης Αμμοχώστου πραγματοποιήθηκε φέτος.
 

Το Flamingo Paradise Beach Hotel είναι το νέο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων μόνο για ενήλικες, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στον Πρωταρά.

 

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην καρδιά του Πρωταρά ανήκει στην L.T. Flamingo Paradise Ltd & Άλλοι Λτδ, η οποία είχε εξασφαλίσει στις αρχές του 2019 την έγκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος για ανέγερση ξενοδοχείου σε τεμάχιο στο οποίο υπήρχαν δύο ξενοδοχειακές μονάδες και ένα εστιατόριο.

 

 

Οι πέντε όροφοι του ξενοδοχείου αποτελούνται συνολικά από 110 δωμάτια.

 

Σε κάθε όροφο υπάρχουν 18 δωμάτια inland και side sea view και τέσσερα δωμάτια front sea view, δύο εκ των οποίων είναι superior δωμάτια.

 

Καθένα από τα 110 δωμάτια είναι μοναδικά σχεδιασμένα και διακοσμημένα, με έπιπλα υψηλής ποιότητας και έξυπνες τεχνολογίες, συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια.

Δειτε Επισης

Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)