Μ. Πολυβίου: Το έξυπνο ξενοδοχείο διευκολύνει τον επισκέπτη

Στην τεχνολογία και στις υποδομές επενδύει η Sunnyseeker Hotels, προκειμένου να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Μάριο Πολυβίου, η τεχνολογία οπτικών ινών έχει βοηθήσει σε πολλούς τομείς, όπως στη μέγιστη ταχύτητα των συνδέσεων διαδικτύου και στον τομέα της διασύνδεσης υποστατικών.

Κόστος με οφέλη
Ένα έξυπνο ξενοδοχείο βοηθά, με τη συμβολή της τεχνολογίας, στη μείωση της ενέργειας που καταναλώνεται, προσφέρει στους πελάτες πρωτόγνωρες εμπειρίες, που δεν τις συναντούν, συνήθως, στον χώρο διαμονής τους, αλλά απαιτεί πολύ ψηλό κόστος για να υλοποιηθεί και πολλά έξοδα συντήρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακόμη δύο κρουαζιερόπλοια σε κυπριακά νερά

Ε. Τάνου: Επαφές με ξένους επενδυτές και επιχειρηματίες της Κύπρου

Coca-Cola HBC: Βγήκαμε νικητές στην πιο δύσκολη χρονιά

«Για εμάς το έξυπνο ξενοδοχείο είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στον πελάτη, για να του κάνουμε όσο γίνεται πιο απλή και ευχάριστη τη διαμονή του, όπως και για να δώσουμε τη δυνατότητα ευχρηστίας στο προσωπικό μας», σημειώνει σχετικά  ο κ. Πολυβίου.

Επένδυση σε υποδομές
Ο ρόλος της τεχνολογίας στα ξενοδοχεία της Sunnyseeker Hotels είναι σημαντικός σε μεγάλο βαθμό, για να κρατά πάντα ψηλά την ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες της.

Οι υποδομές που διαθέτει η εταιρεία είναι οι ακόλουθες:

  • Πολύ γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και εμβέλεια παντού, σε όλους τους χώρους δωρεάν.
  • Πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο στο σύστημα μετάδοσης τηλεοπτικών καναλιών και άλλων υπηρεσιών, μέσω της υψηλής ευκρίνειας τηλεοράσεων που έχουμε στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Στις τηλεοράσεις προσφέρονται διάφορες υπηρεσίες, όπως την πρόβλεψη του καιρού, χάρτες με μουσεία, ενδιαφέροντα τοπικά σημεία και μνημεία που μπορούν να επισκεφθούν κατά τη διαμονή τους.
  • Παρέχεται η δυνατότητα στον κάθε πελάτη να μεταφέρει το περιεχόμενο από το κινητό, την ταμπλέτα ή και τον φορητό υπολογιστή του ασύρματα και να το παρακολουθεί στην τηλεόραση του δωματίου του. Περιλαμβάνονται υπηρεσίες, όπως, Netflix, YouTube και Spotify.
  • Ο πελάτης μπορεί να ανασύρει τους τιμοκατάλογους όλων των υπηρεσιών του ξενοδοχείου από την τηλεόραση και από το κινητό του με εφαρμογή. Ακόμα, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να παραγγείλει από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.
  • Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση σε ηλεκτρονική μορφή σε έντυπα μέσα, όπως εφημερίδες και περιοδικά, με τη χρήση εφαρμογής.  Με αυτό τον τρόπο τονίζεται η προσοχή και η απαραίτητη σημασία που δίνει ο όμιλος στα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Στα σκαριά βρίσκεται η προώθηση μιας καινούργιας εφαρμογής για διευκόλυνση του πελάτη να μπορεί να παραγγείλει από όλα τα μενού κι από όλους τους χώρους του ξενοδοχείου με το κινητό του, χωρίς να χρειαστεί να του παρέχεται έντυπο μενού. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η προσπάθεια για αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Στις αίθουσες συνεδριάσεων υπάρχουν έξυπνα συστήματα, χάρη στα οποία ο πελάτης από μόνος του μπορεί να επιλέξει το επίπεδο φωτισμού, ήχου, προβολής σε ψηλής ευκρίνειας οθόνες και βίντεο.

Ενθουσιώδη τα σχόλια
«Οι πελάτες εκτιμούν αφάνταστα τις υποδομές που τους προσφέρουμε και το δείχνουν με τα σχόλια και τον ενθουσιασμό τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και όταν ακόμα αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο, με αναρτήσεις στις πλατφόρμες βαθμολόγησης. Για να επιτύχουμε αυτό το κλίμα ικανοποίησης απαιτούνται αρκετά ψηλά έξοδα, όπως συμβόλαια συντήρησης, άδειες χρήσης, μηνιαία έξοδα σύνδεσης και αναβάθμισης εξοπλισμού», επισημαίνει ο Μάριος Πολυβίου, υπογραμμίζοντας ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει την Sunnyseeker Hotes.

Καταληκτικά, επισημαίνει ότι έχουν ανοίξει τα ξενοδοχεία της εταιρείας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως, αυτόματη θερμομέτρηση πελατών και προσωπικού.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ