Powered by

Μy Flavours: Πάρε μια γεύση…

Για τη φιλοσοφία του boutique καταστήματος, My Flavours, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό και αποτελεί τη νέα πρόταση για όσους αγαπούν τους ξηρούς καρπούς, τα αποξηραμένα φρούτα, το κρασί, τον καφέ και όχι μόνο, μας μίλησε ο διευθυντής, Μάριος Παναγίδης. Τα design gift baskets του, που αξιοποιούνται για ιδιωτική ή εταιρική χρήση, είναι ένας από τους λόγους που το έχουν κάνει να ξεχωρίσει, όπως και οι υπηρεσίες παράδοσης που προσφέρει. ο κατάστημα προσφέρει στους πελάτες διαφορετικές επιλογές, μέσα από μια ευρεία γκάμα φρέσκων ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, σε λογικές τιμές, σε συνδυασμό με ποιοτικά επώνυμα κρασιά που μπορούν να προσφερθούν ως όμορφα δώρα σε πακέτα, προσαρμοσμένα ανάλογα με το γούστο του πελάτη και την κάθε περίσταση. Επίσης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε όλα τα είδη καφέ της επωνυμίας Julius Meinl, καθώς και φρέσκους χυμούς, smoothies και γκουρμέ αλείμματα φυστικοβούτηρου και φρούτων σε διάφορες γεύσεις. Ακόμη, αυθεντικό κυπριακό μέλι και εκλεκτές σοκολάτες των brands Αγαπητός και Χατζηγιαννάκης Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:
Αρχιτέκτονες επί το έργον
Coffee with HR: Doreen Demirdjian


Η ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
«Η πανδημία έχει επηρεάσει την αγορά γενικότερα. Ως ένα κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του εν μέσω αυτής, δεν γνωρίζουμε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν δεν υπήρχαν οι επιπτώσεις της Βιώσαμε, πάντως, πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο που επισκέφθηκε το κατάστημά μας και δεν αλλάξαμε οτιδήποτε, σε σχέση με τη φιλοσοφία του, οι άξονες της οποίας είναι: Φρέσκα, ποιοτικά, αυθεντικά και επώνυμα προϊόντα προσαρμοσμένα στο γούστο του πελάτη και σε λογικές τιμές.

Θα έλεγα πως τα περιοριστικά μέτρα και οι περιστάσεις ίσως μας έσπρωξαν να αξιοποιήσουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο ταχύτερα από ό,τι σχεδιάζαμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ο κόσμος θέλει και πρέπει να έχει επιλογές. Τέτοιες προσφέρει το κατάστημά μας μέσω και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Κάποιος μπορεί να ψωνίσει μέσω του e-shop, www.myflavours.com.cy, ενώ υπάρχει και υπηρεσία παράδοσης μέσω των εφαρμογών Wolt και Foody Οι πελάτες μπορούν αν παραγγείλουν ηλεκτρονικά, να σχεδιάσουν το δικό τους πακέτο δώρου στην τιμή που το θέλουν και η επιλογή τους να τους παραδοθεί κατ’ οίκον οπουδήποτε στην Κύπρο.

ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ
Για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων εφαρμόζονται συγκεκριμένες πρακτικές και τηρούνται πρότυπα υγιεινής. Για παράδειγμα, έχοντας στενή επαφή με τους συνεργάτες - προμηθευτές μας, επιτυγχάνουμε προμήθεια προϊόντων που έχουν ετοιμαστεί την ίδια μέρα της παραγγελίας μας, ενώ η πολιτική του καταστήματος είναι να διατηρεί απόθεμα μίας μόλις ημέρας. Με τον τρόπο αυτό κατορθώνουμε να φέρνουμε στους πελάτες μας ό,τι πιο φρέσκο και ποιοτικό. 

ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Ο κόσμος έχει στραφεί στην αναζήτηση πιο υγιεινών επιλογών διατροφής και τα αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη που διαθέτει το κατάστημά μας, καθώς και οι ξηροί καρποί, είναι πολύ καλές λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς δεν είναι προσυσκευασμένα και διατίθενται χωρίς συντηρητικά.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΜΑ
Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας, στην οποία βρήκαμε τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, δηλαδή, ευρεία γκάμα φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων σε λογικές τιμές, αλλά και να επεκτείνουμε τις επιλογές των επώνυμων ειδών μας, κυρίως της κάβας, προς τέρψιν των εκλεκτών πελατών μας».


*Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IΝ Business

Δειτε Επισης

Α. Παπακωνσταντίνου: Η αποκατάσταση των κουρεμένων, η οροφή στις αποζημιώσεις και πού διαφωνεί ο ΣΥΚΑΛΑ
Μ. Περδίος: Οι τάσεις στην διοίκηση και οι στρατηγικές της Louis Hotels για την επιτυχή λειτουργία των ξενοδοχείων της
Σώτος Τρικωμίτης: Αντίκτυπος στο σύνολο της αγοράς από το πάγωμα και ξεπάγωμα της ηλεκτροκίνησης-Θέλουμε απαντήσεις
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Θάνος Μιχαηλίδης: Η μεγάλη προοπτική της Πάφου και πώς θα προσελκύσει υψηλότερης εισοδηματικής τάξης τουρίστες
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Κόλαφος για το ΤΟΜ το πόρισμα της Ερευνητικής για τους Τακάτα-Δείχνει ποινικές ευθυνές για πρώην διευθυντές του
Ισπανικός τουρισμός: Επιβράδυνση το 2025 για την «πρωταθλήτρια» του 2024-Η αβεβαιότητα πλήττει τα ταξίδια
Στο Cap St Georges Hotel & Resort ο διάσημος σεφ Andreas Senn-Δύο μοναδικές βραδιές γαστρονομικής τελειότητας
Νέο Iced Refresher Collection για ενέργεια και δροσιά στα Kawacom’s παγκύπρια