Μy Flavours: Πάρε μια γεύση…

Για τη φιλοσοφία του boutique καταστήματος, My Flavours, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό και αποτελεί τη νέα πρόταση για όσους αγαπούν τους ξηρούς καρπούς, τα αποξηραμένα φρούτα, το κρασί, τον καφέ και όχι μόνο, μας μίλησε ο διευθυντής, Μάριος Παναγίδης. Τα design gift baskets του, που αξιοποιούνται για ιδιωτική ή εταιρική χρήση, είναι ένας από τους λόγους που το έχουν κάνει να ξεχωρίσει, όπως και οι υπηρεσίες παράδοσης που προσφέρει. ο κατάστημα προσφέρει στους πελάτες διαφορετικές επιλογές, μέσα από μια ευρεία γκάμα φρέσκων ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, σε λογικές τιμές, σε συνδυασμό με ποιοτικά επώνυμα κρασιά που μπορούν να προσφερθούν ως όμορφα δώρα σε πακέτα, προσαρμοσμένα ανάλογα με το γούστο του πελάτη και την κάθε περίσταση. Επίσης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε όλα τα είδη καφέ της επωνυμίας Julius Meinl, καθώς και φρέσκους χυμούς, smoothies και γκουρμέ αλείμματα φυστικοβούτηρου και φρούτων σε διάφορες γεύσεις. Ακόμη, αυθεντικό κυπριακό μέλι και εκλεκτές σοκολάτες των brands Αγαπητός και Χατζηγιαννάκης Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:
Αρχιτέκτονες επί το έργον
Coffee with HR: Doreen Demirdjian


Η ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
«Η πανδημία έχει επηρεάσει την αγορά γενικότερα. Ως ένα κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του εν μέσω αυτής, δεν γνωρίζουμε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν δεν υπήρχαν οι επιπτώσεις της Βιώσαμε, πάντως, πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο που επισκέφθηκε το κατάστημά μας και δεν αλλάξαμε οτιδήποτε, σε σχέση με τη φιλοσοφία του, οι άξονες της οποίας είναι: Φρέσκα, ποιοτικά, αυθεντικά και επώνυμα προϊόντα προσαρμοσμένα στο γούστο του πελάτη και σε λογικές τιμές.

Θα έλεγα πως τα περιοριστικά μέτρα και οι περιστάσεις ίσως μας έσπρωξαν να αξιοποιήσουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο ταχύτερα από ό,τι σχεδιάζαμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ο κόσμος θέλει και πρέπει να έχει επιλογές. Τέτοιες προσφέρει το κατάστημά μας μέσω και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Κάποιος μπορεί να ψωνίσει μέσω του e-shop, www.myflavours.com.cy, ενώ υπάρχει και υπηρεσία παράδοσης μέσω των εφαρμογών Wolt και Foody Οι πελάτες μπορούν αν παραγγείλουν ηλεκτρονικά, να σχεδιάσουν το δικό τους πακέτο δώρου στην τιμή που το θέλουν και η επιλογή τους να τους παραδοθεί κατ’ οίκον οπουδήποτε στην Κύπρο.

ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ
Για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων εφαρμόζονται συγκεκριμένες πρακτικές και τηρούνται πρότυπα υγιεινής. Για παράδειγμα, έχοντας στενή επαφή με τους συνεργάτες - προμηθευτές μας, επιτυγχάνουμε προμήθεια προϊόντων που έχουν ετοιμαστεί την ίδια μέρα της παραγγελίας μας, ενώ η πολιτική του καταστήματος είναι να διατηρεί απόθεμα μίας μόλις ημέρας. Με τον τρόπο αυτό κατορθώνουμε να φέρνουμε στους πελάτες μας ό,τι πιο φρέσκο και ποιοτικό. 

ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Ο κόσμος έχει στραφεί στην αναζήτηση πιο υγιεινών επιλογών διατροφής και τα αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη που διαθέτει το κατάστημά μας, καθώς και οι ξηροί καρποί, είναι πολύ καλές λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς δεν είναι προσυσκευασμένα και διατίθενται χωρίς συντηρητικά.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΜΑ
Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας, στην οποία βρήκαμε τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, δηλαδή, ευρεία γκάμα φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων σε λογικές τιμές, αλλά και να επεκτείνουμε τις επιλογές των επώνυμων ειδών μας, κυρίως της κάβας, προς τέρψιν των εκλεκτών πελατών μας».


*Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IΝ Business

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση