Αρχιτέκτονες επί το έργον

Οι αρχιτέκτονες αντιλαμβάνονται τον χώρο και τον χρόνο όπως ένας καλλιτέχνης, τα σχήματα και οι γραμμές που αποτυπώνονται όμως στο χαρτί τους, παίρνουν μορφή και αποτελούν την άμεση έκφραση της λειτουργικής και κατασκευαστικής επίλυσης του κάθε κτιρίου.

Δημιουργικότητα, καλλιτεχνική ευαισθησία, αντίληψη του χώρου, τεχνική κατάρτιση, επικοινωνιακή και οργανωτική ικανότητα, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που διακρίνουν τους επιτυχημένους επαγγελματίες του τομέα. Αρχιτέκτονες που έχουν να επιδείξουν δείγματα εξαιρετικής δουλειάς, τα οποία εκφράζουν τον πολιτισμό, τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα ανθρώπων και κοινωνιών. 

Διαβάστε ακόμα:
Μy Flavours: Πάρε μια γεύση…
Coffee with HR: Doreen Demirdjian


Το IN Business Μαρτίου παρουσιάζει 19 μεγάλα και σημαντικά αρχιτεκτονικά γραφεία της Κύπρου. Οι ιδιοκτήτες τους μας μιλούν για την ιστορία των γραφείων τους, για τα έργα τους και τις τάσεις στην αρχιτεκτονική, μερικές εξ αυτών νεόφερτες και απόρροια των νέων συνθηκών διαβίωσης που μας επέβαλε η πανδημία του covid-19. 

Επίσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ), Χρίστος Χριστοδούλου, μιλά για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου, τις προκλήσεις του επαγγέλματος και τις αλλαγές που έρχονται στο αρχιτεκτονικό τοπίο λόγω της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, ενώ τέσσερα μέλη του συλλόγου απαντούν σε ερωτήματα που άπτονται του κλάδου της αρχιτεκτονικής.

Ολόκληρη η παρουσίαση των αρχιτεκτονικών γραφείων μαζί με φωτογραφίες έργων τους δημοσιεύεται στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021.

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη