1η Ιουλίου αρχίζουν τα ελκυστικά τουριστικά πακέτα!

Σηκώνουν τα μανίκια από σήμερα οι Τουριστικοί Πράκτορες της Κύπρου, με στόχο τώρα που γνωρίζουν την ημερομηνία ανοίγματος των κυπριακών αεροδρομίων και έχουν και ψηφισμένο από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τα vouchers, να κλειδώσουν συμφωνίες και να ανακοινώσουν νέα και ελκυστικά τουριστικά πακέτα.
 
Ήδη ειδοποίησαν σημαντικό αριθμό του προσωπικού τους να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους, ενώ στο διάστημα που παρέμειναν κλειστοί φρόντισαν να κλείσουν συμφωνίες με αεροπορικές εταιρείες για ναυλωμένες πτήσεις στην Ελλάδα.
 
Eπαναρχίζει ναυλωμένες πτήσεις η Aegean
 
Mάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμη και η Aegean που δεν πραγματοποιούσε ναυλωμένες πτήσεις, θα είναι σε θέση πλέον να προσφέρει εκμεταλλευόμενη το μεγάλο στόλο της, έπειτα από διάλειμμα 6 ετών που τις είχε σταματήσει.
 
Τα πακέτα ανάλογα με το ταξιδιωτικό γραφείο θα προσφέρονται από την 1η Ιουλίου και θα έχουν ισχύ ακόμη και για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
 
Oι αεροπορικές εταιρείες της πρώτης γραμμής
 Οι αεροπορικές εταιρείες που θα τραβήξουν το κουπί του τουρισμού, σύμφωνα με αρμόδιους που μίλησαν στο InBusinessNews είναι κατά κύριο λόγο η Aegean, η Cyprus Airways και η Blue Air, ενώ η Ryan Air αναμένεται να μπει λίγο πιο αργά στο παιχνίδι καθώς θα περιορίσει σημαντικά τα δρομολόγια της.
 
Το InBusinessNews επικοινώνησε με δύο εκ των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Κύπρου και συγκεκριμένα το Top Kinisis και τις Taxidoefkeries και τους ζήτησε να σχολιάσουν τα νέα δεδομένα. Συνομιλήσαμε με τους διευθύνοντες συμβούλους τους Άκη Κελεπέσιη και Δήμο Μiτίδη αντίστοιχα.
 
Αναλυτικά:
ΑΚΗΣ ΚΕΛΕΠΕΣΙΗΣ CEO ΤOP KINISIS
ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ
Ειδοποιήσαμε μέρος του προσωπικού μας να επιστρέψει στα καθήκοντα του τη Δευτέρα και αισιοδοξούμε πως εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα τουριστικά μας πακέτα τα οποία θα αρχίζουν από την 1η Ιουλίου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
 
Τα πακέτα θα αφορούν κατά κύριο λόγο την Ελλάδα με πολλές ναυλωμένες πτήσεις σε νησιά και άλλους προορισμούς. Θα προσφέρουμε επίσης πακέτα σε χώρες όπως Αυστρία, Πολωνία και Σερβία καθώς και σε πιο μακρινούς προορισμούς με έμφαση το Μπαλί, την Ταϋλάνδη και το Βιετνάμ. Δεν θα έχουμε πακέτα σε άλλους παραδοσιακούς προορισμούς όπως Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Ρωσία. 
 
Σε ό,τι αφορά τις τιμές των πακέτων στη χειρότερη περίπτωση θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Όμως κατά την άποψη μου θα δούμε πιο χαμηλές τιμές, καθώς ιδιαίτερα από ξενοδοχεία στην Ελλάδα, βλέπουμε πολύ ελκυστικές τιμές και πολύ χαμηλότερες σε σύγκριση με πέρυσι.
 
ΔΗΜΟΣ ΜIΤΙΔΗΣ CEO TAXIDOEFKERIES
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ
 Τα περισσότερα πακέτα για τους προορισμούς που ανακοινώθηκαν σαν κατηγορία Α είναι ήδη μέσα στην ιστοσελίδα μας. Σε πρώτη φάση θα έχουμε πακέτα σε Μάλτα Βουλγαρία Νορβηγία, Αυστρία, Φινλανδία, Ουγγαρία Σλοβενία Ισραήλ Δανία, Γερμάνια Σλοβακία Λιθουανία και φυσικά στην Ελλάδα.Όπως κάθε χρόνο, η Ελλάδα είναι πρώτη σε πωλήσεις και από την στιγμή που είναι από τους πιο ασφαλείς και συνάμα ομορφότερους καλοκαιρινούς και όχι μόνο προορισμούς, θα συνεχίσουμε να την προωθούμε.
 
Θεωρούμε ότι οι τιμές θα είναι καλύτερες σε σχέση με πέρσι λόγω της κατάστασης, αφού οι χώρες που είναι ασφαλείς θέλουν να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να διαπραγματευτούμε με αεροπορικές εταιρίες και ξενοδοχεία για καλύτερες τιμές έτσι οι πελάτες μας που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό να το κάνουν όσο πιο οικονομικά γίνεται χωρίς να επηρεάσει την ποιότητα των διακοπών τους.
 
Τα πακέτα μας θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.Ελπίζουμε σε ένα μήνα να έχουμε τα πακέτα μέχρι και το Πάσχα για να μπορέσει ο κόσμος να προγραμματιστεί και να αγοράσει φθηνότερα.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ