Powered by

MAP Hotel: Μάθαμε πότε ανοίγει!

Στις 6 Ιανουαρίου του 2020 την ημέρα των Θεοφανίων θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews το νέο ξενοδοχείο της Λευκωσίας MAP Hotel.

Διαβάστε ακόμα:
 
Οι υπεραγορές που άνοιξαν το 2019 και τα new entries του 2020

Χ. Βασιλείου και Μ. Αντωνιάδης: Ηγετικό δίδυμο
 

To “smart design boutique hotel", το οποίο ανήκει στον Κύπριο επιχειρηματία Μάριο Πολυκάρπου βρίσκεται στην οδό Στασίνου 15 στο χώρο, όπου στέγαζε παλιά το Zoo.
 

Θα έχει μεταξύ άλλων 30 πολυτελή δωμάτια με σύνολο 70 κλίνες, γυμναστήριο, υπηρεσίες spa 5 αστέρων, roof bar και το υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο Scale, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019.
 

Το MAP Hotel έχει ως μότο το Relax, Recharge, Reconnect και στόχος του ιδιοκτήτη του Μάριου Πολυκάρπου είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους όσοι το επισκεφθούν.

Δειτε Επισης

fuTOURiSME: 12 καινοτόμα έργα που μεταμορφώνουν τον κυπριακό τουρισμό με χρηματοδότηση €30.000
Chateau Punin: Κυπριακό κάστρο, μεταμορφώνεται στο πρώτο Château οινοποιείο στην Κύπρο
Wizz Air: Birthday promo week με πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις κάτω από €20,99
Οι προβλέψεις της Deloitte για τις τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας έως το 2040
WTTC: Οι ΗΠΑ θα χάσουν $12,5 δις από τον τουρισμό το 2025 λόγω μεταναστευτικής πολιτικής Τραμπ
«Θα εξυπηρετούμε ολόκληρη την Ευρώπη από την Κύπρο»-H Thomas Cook India και επίσημα στο νησί μας (pics)
Κ. Κουμής: Επενδύουμε στο μέλλον του τουριστικού τομέα, έρχονται σχέδια κινήτρων
Εκτός ΧΑΚ οι μετοχές της Salamis Tours μετά την εξαγορά από την E.V.H. Investments Limited
Έσοδα ρεκόρ και ισχυρά κέρδη για Emirates το οικονομικό έτος 2024-2025
Ν. Χατζηγεωργίου: Αρνητικές συνέπειες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από Airbnb, θετικές για οικονομία