Interyachting: Με το ιστιοφόρο Βavaria C45 στο Limassol Boat Show

Το καινούριο ιστιοφόρο Βavaria C45 καθώς επίσης και σκάφη Silent Yachts αναμένεται να παρουσιάσει μεταξύ άλλων στο Limassol Boat Show η Interyachting. Σε συνέντευξη του στο InBusinessNews, ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρείας, Νικόλας Επιφανίου, αναφέρεται  στην έκθεση και τη σημαντικότητα της στη διεύρυνση της αγοράς σκαφών στην Κύπρο. 

Διαβάστε ακόμα: Deloitte: Νέα εποχή Going Global

Διαβάστε ακόμα: Χρίστος Καλογέρης: Προοπτικές ενίσχυσης του fund industry της Κύπρου

Δώστε μας κάποια χαρακτηριστικά της εταιρεία σας. Ποιες μάρκες αντιπροσωπεύετε;
Η Interyachting, ηγείται της αγοράς στην Κύπρο από το 1996, σε κρουαζιέρες αναψυχής με καταμαράν, πωλήσεις σκαφών, ιδιωτικές ναυλωμένες κρουαζιέρες, διαχείριση σκαφών αναψυχής και σχολή Ιστιοπλοΐας Ναυσιπλοΐας. Είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Κύπρο για τα σκάφη της Bavaria / Ιστιοφόρα και ταχύπλοα, Καταμαράν Nautitech, Kαταμαράν Fountaine Pajot και τα Silent Yachts.
 
Τι να περιμένουμε από την παρουσία σας στο Limassol Boat Show; Τι είδους και ποια σκάφη θα εκθέσετε; Ποια εξ αυτών θα τεθούν στο επίκεντρο της παρουσίασης;
Πρόκειται να εκθέσουμε το καινούργιο ιστιοφόρο της Βavaria C45 και θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα σκάφη των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.  Μια νέα παρουσίαση θα είναι τα Silent Yachts που προσφέρουν Zero Emission, Solar Power, Unlimited range, Electric Motor.  Επίσης θα παρουσιάσουμε τα νέα πακέτα Bavaria in Greece που αφορούν την αγορά σκάφους και διαχείριση ναύλωσης.

 


 
Πόσο βοηθούν η δημιουργία μαρίνων αλλά και το Limassol Boat Show στο να ενθαρρυνθούν οι Κύπριοι αλλά και οι ξένοι που ζουν στην Κύπρο να αγοράσουν σκάφος/βάρκα και να ασχοληθούν με τη θάλασσα;
Η δημιουργία μαρίνων και το Limassol Boat Show οπωσδήποτε βοηθούν τη βιομηχανία του Yachting και στο να ενθαρρυνθούν οι Κύπριοι αλλά και οι ξένοι που ζουν στην Κύπρο να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν κάποιο σκάφος. Έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν περαιτέρω αποκομίζοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με το σκάφος της επιλογής τους.  Έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα σκάφη αποκτώντας μια πλήρη και διαφωτιστική εικόνα των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών τους χώρων.

 


 
Ποιες βασικές συμβουλές θα δίνατε σε έναν «πρωτάρη» που θέλει να αγοράσει την πρώτη του βάρκα η γιοτ;
Η αγορά σκάφους για πρώτη φορά, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα αγάπη για τη θάλασσα. Εκτός από τη μεγάλη χαρά που μας δίνει, χρειάζεται προσοχή για να αποκτήσουμε το σκάφος που ταιριάζει πραγματικά στις ανάγκες μας.  Τι θέλουμε δηλαδή από το σκάφος μας; Θέλουμε να κάνουμε ιστιοπλοΐα; Να περνάμε τις διακοπές μας στο σκάφος με την οικογένειά μας ή με φίλους; Θέλουμε μεγάλες ταχύτητες, ή ένα σκάφος με πολλούς χώρους;

 

Στην Interyachting προσφέρουμε ιστιοφόρα σκάφη, καταμαράν και ταχύπλοα, καινούργια ή και μεταχειρισμένα σκάφη όλων των ειδών, σε πολύ προσιτές τιμές ναυλώσεις σκαφών.       
Όλοι οι νέοι αγοραστές μπορούν να επωφεληθούν από τα καινούργια Προγράμματα Aγοράς και Διαχείρισης Ναύλωσης της Interyachting. 

Η διαχείριση ναύλωσης είναι η ιδανική λύση για την εξόφληση του κόστους του σκάφους σας ενώ μπορείτε παράλληλα να το απολαύσετε.

Πολλά τα οφέλη:

  • Παραγωγή εισοδήματος - καλή απόδοση της επένδυσης
  • Νέα λειτουργικά έξοδα
  • Επαγγελματική συντήρηση
  • Κανόνες ιδιοκτησίας χωρίς προβλήματα

Η τοποθέτηση ενός σκάφους στη διαχείριση της ναύλωσης σας δίνει την ευκαιρία να μειώσετε το κόστος επένδυσης και συντήρησης του σκάφους σας και να εξασφαλίσετε έσοδα ενώ θα είναι ακόμα διαθέσιμο για τη δική σας χρήση κατά τη διάρκεια της ιστιοπλοϊκής περιόδου. Η Interyachting αναλαμβάνει τα έξοδα και τη διαχείριση του σκάφους, προσφέροντας δίκτυα μάρκετινγκ και μεγάλες πελατειακές βάσεις για ναύλωση. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από νέα πολυτελή γιοτ για να διαλέξετε.

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων