Golden Comet Marine: Με ιστιοπλοϊκά και πολυτελή σκάφη στο Boat Show

Πλούσια παρουσία στο Limassol Boat Show που θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Λεμεσού στις 9 με 12 Μαΐου θα έχει η Golden Comet Marine, η οποία ασχολείται με την πώληση και συντήρηση σκαφών αναψυχής και έχει αποκλειστικές αντιπροσωπείες με Jeanneau, Prestige, Lagoon, Wellcraft και Bayliner. 

Μεταξύ άλλων, τα σκάφη τα οποία θα εκτεθούν θα είναι το Jeanneau 64, το μεγαλύτερο από την γκάμα των ιστιοπλοϊκών σκαφών και το Jeanneau Sun Odyssey 479, το οποίο είναι από τα μεσαίου μεγέθους ιστιοπλοϊκά του ναυπηγείου. 

Εξάλλου, όπως ανέφερε στο InBusinessNews o διευθυντής της Golden Comet Marine Ltd, Κώστας Κυριακίδης, είσοδο στην αγορά της Κύπρου για πρώτη φορά θα κάνει το νέο Prestige 680 Sport Yacht, ένα πολύ εντυπωσιακό, πολυτελές και μεγάλο μηχανοκίνητο σκάφος.

Διαβάστε ακόμα: Οι πύργοι που χτίζονται στη Λεμεσό

Δώστε μας κάποια χαρακτηριστικά της εταιρεία σας. Ποιες μάρκες αντιπροσωπεύετε;
Η Golden Comet Marine Ltd εδρεύει στη Λεμεσό και διαθέτει ένα μεγάλο ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο, ένα πολύ καλά εξοπλισμένο εργαστήριο όπως επίσης και χώρο φύλαξης σκαφών. Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1985 και ασχολείται με την πώληση και συντήρηση σκαφών αναψυχής τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Oι αποκλειστικές αντιπροσωπείες που έχει είναι οι: Jeanneau, Prestige, Lagoon, Wellcraft και Bayliner. 

Διαβάστε ακόμα: Οι πιο «ακριβοί» εμπορικοί δρόμοι της Λευκωσίας


Πλούσια παρουσία στο Limassol Boat Show

Τι να περιμένουμε από την παρουσία σας στο Limassol Boat Show; Τι είδους και ποια σκάφη θα εκθέσετε; Ποια εξ αυτών θα τεθούν στο επίκεντρο της παρουσίασης;
Σκοπός της παρουσίας μας στο Limassol Boat Show 2019 είναι η παρουσίαση και προώθηση προϊόντων των ναυπηγείων που αντιπροσωπεύουμε με στόχο την προσέλκυση ανθρώπων με ενδιαφέρον στα σκάφη αναψυχής. Τα σκάφη τα οποία θα εκθέσουμε θα είναι το Jeanneau 64, το μεγαλύτερο από την γκάμα των ιστιοπλοϊκών σκαφών και το Jeanneau Sun Odyssey 479, το οποίο είναι από τα μεσαίου μεγέθους ιστιοπλοϊκά του ναυπηγείου. Είσοδο στην αγορά της Κύπρου για πρώτη φορά θα κάνει το νέο Prestige 680 Sport Yacht, ένα πολύ εντυπωσιακό, πολυτελές και μεγάλο μηχανοκίνητο σκάφος το οποίο αναμένουμε να προσελκύσει το κοινό. Από την γκάμα των καταμαράν θα παρουσιάσουμε το πολυτελές μηχανοκίνητο Lagoon 630 και το Lagoon 450F, το οποίο είναι μεσαίου μεγέθους καταμαράν κατάλληλο για ιδιωτική χρήση όπως επίσης και για ναυλώσεις. Τέλος θα παρουσιάσουμε το νεότερο μοντέλο Bayliner VR6 Bowrider. 
 

 

 


 

 

Οι συμβουλές στους «πρωτάρηδες»

Πόσο βοηθούν η δημιουργία μαρίνων αλλά και το Limassol Boat Show στο να ενθαρρυνθούν οι Κύπριοι αλλά και οι ξένοι που ζουν στην Κύπρο να αγοράσουν σκάφος/βάρκα και να ασχοληθούν με τη θάλασσα;
Η δημιουργία μαρίνων στη Κύπρο βοηθάει σημαντικά ώστε να προσελκύουν, να ενθαρρύνουν και να δίνουν κίνητρα σε κόσμο να ασχοληθεί με την θάλασσα με απώτερο σκοπό να γίνουν μελλοντικοί ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής. Το Limassol Boat show λειτουργεί στην Κύπρο ως διαμεσολαβητής της ναυτιλιακής βιομηχανίας και προσελκύει νέο και ενθουσιώδη κόσμο τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, οι οποίοι έρχονται να δουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα των ναυπηγείων σκαφών αναψυχής αλλά και να λάβουν αρκετές πληροφορίες για μία ίσως μελλοντική αγορά. 

Ποιες βασικές συμβουλές θα δίνατε σε έναν «πρωτάρη» που θέλει να αγοράσει την πρώτη του βάρκα η γιοτ;
Σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος προτίθεται να αγοράσει σκάφος για πρώτη φορά, αρχικά θα τον ενθαρρύναμε με το να επισημάνουμε όλα τα θετικά και να του δώσουμε τα κατάλληλα κίνητρα ώστε μια μέρα να γίνει ιδιοκτήτης σκάφους αναψυχής. Έπειτα, θα τον συμβουλεύαμε να αρχίσει με την αγορά ενός προσιτού και πιο μικρού σκάφους και σίγουρα να απευθυνθεί σε κάποιο επαγγελματία του χώρου για την αγορά αλλά και την μετέπειτα συντήρηση, η οποία αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα. Τέλος, θα τον συμβουλεύαμε να είναι προσεκτικός γιατί η θάλασσα ελλοχεύει κινδύνους οι οποίοι δεν πρέπει να υποτιμούνται και φυσικά θα του επισημαίναμε το πόσο απαραίτητη είναι η απόκτηση γνώσεων θεωρητικών όπως επίσης και πρακτικών ούτως ώστε να είναι καλά καταρτισμένος κατά την απόκτηση του δικού του σκάφους. 

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα